8 x outoja tapoja

DSC_8765 copy.jpg

Näitä postauksia aina rakastetaan, joten päätin taas raapustaa outoja tapojani, sillä niitähän riittää vaikka kirjaksi asti.

 • Silloin kun meillä oli koira, pidin aina takin taskussa Tassu-keksejä ja söin niitä itse. Niissä oli sellainen jännä, vähän lihainen maku, mutta jostain syystä ne silti maistuivat.
 • Sänkyyn mennessä ensin istumaan ja sitten rojahdan tyynyyn ihan löysänä. Poikaystävä aina nauraa tälle tavalle joka ilta, kun se näyttää kuulemma tosi väkivaltaiselta. 
 • Laitan salasanaksi aina jotain toiveita. Sillä ajattelen, että kun niitä kirjoittaa päivä toisensa jälkeen johonkin, vahvistaa ajatusta mielessään.
 • Olen kypsyysnatsi. Munan, pastan, lihan ja vaikkapa uunissa tehtyjen kasvisten täytyy olla juuri oikeaan aikaan pois otettuja. Mikään ei oo niin kamalaa kun harmaa muna, sitkeä ylikypsä pihvi tai löysä pasta.
 • Minulla tulee psykologinen pissahätä aina pankkiautomaatilla. Se lähtee pois heti kun asiointi on loppu.
 • Joskus leukoja vetäessä jaksan paremmin kun mietin olevani jonkun vankila- , nyrkkeily- tai sotaelokuvan montaasikohtauksessa jossa valmistaudutaan tulevaan.
 • Minulle selvisi vasta noin vuosi sitten, että sellaisessa tarranauharullassa on useampi tarrapinta. Siis että sen likaisen voi vain repäistä irti ja alla on uusi. Olin ennen ostanut aina uuden rullan…
 • Minä ja siskoni olemme aina ääntääneet Nordean nuurdeana, ja aina joku kommentoi, että mikä ihmeen nuurdea? Myös Uber on über eikä uuber mielestäni. 

Jakakaahan tekin outoja tapojanne! Niitä on aina yhtä hauska lukea. 

Picture: Tomi Taskula

Kommentit (23)
 1. Hahaha eikä nää on aina niin ihania! <3 Mulla on myös toi salasanajuttu, hyvä kirjoitella usein voimasanojaan 🙂 ja sit toi treenijuttu, just näin, mulla ehkä Rockyt on semmosia, jotka auttaa tekemään toistot loppuun, Eye of the Tiger vielä taustalle!

  tosta koirakeksihommasta kyllä vähän järkytyin 😀

  Mulla on yleensä suht paljon outoja tapoja mut nyt tulee jotenki vähän mieleen. Ehkä ne on sellaisia, että huomaa vasta kun joku muu sanoo, kun itselle se on ihan normaalia. Ehkä viime aikoina oon saanu palautetta tanssimisesta, siis jos oon innostunut tai onnistunut nii pakko purkaa sitä kunnon voitontanssilla, mitä oudommat muuvit sen parempi. XD tää on kyllä hyvä tapa, takuuvarmasti saa ainakin itsensä nauramaan! 😀

  1. Voitontanssit! Parhautta!

 2. Eikä, mäkin söin lapsena koirankeksejä XDD Ja koiransuklaa oli toinen, se ei tosin maistunu oikein millekään.

  1. Hahaha koirasuklaa, en ollut kuullut aiemmin tästä! 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *