80s Roller Disco

DSC_9650.jpg

Halusin Nycissä ollessani keskittyä viettämään aikaa ystävien kanssa, joten nämä Nycijutut tulevat nyt hiukan viiveellä. Oli kyllä niin mahdottoman ihanat 10 päivää, että tuntuu taas kuin olisi saanut energiaa ja inspiraatiota seuraavalle puolelle vuodelle. Emme olleet juuri suunnitelleet tekemistä, vaan päätimme mennä fiiliksen mukaan. 

Siitäkin huolimatta tuli nähtyä ja koettua vaikka mitä. Laivamatkoja, kattopiknikkejä, shoppailua, pyöräretkiä, uusia ravintoloita, yllättävän monta yökerhoa, stand up klubi, rankkasateessa kastuminen, ennustaja ja rullaluisteludisko. Näistä viimeinen oli 80-luvun hip hop teemalla, ja päätimme hetken mielijohteesta perjantaina suunnata Bushwickin vintagekauppoihin etsimään asut koko jengille. Se oli loistava idea, ja löysin 7 dollarilla tämän takin, joka toimii muutenkin kuin naamiaisasuna.

DSC_9641.jpg

En muista milloin olisin nauranut viimeksi niin paljon kuin ensimmäisen viikonlopun aikana. Ja juuri sitä olinkin kaivannut.

Roller disco järjestettiin Brooklynin Prospect Parkissa, ja niitä on joka perjantai eri teemoilla, kuten esimerkiksi Madonna vs. Britney Spears, Pop divas of 70s vs 80s ja Emo Prom. Matkalla puistoon aloimme miettiä, olemmekohan ainoat jotka on pukeutuneet. Puvustus oli nimittäin vapaaehtoinen. Paikanpäällä huomasimme kuitenkin että lähes jokainen oli pukeutunut, ja meidän asumme olivat kesyimmästä päästä. Ihanaa heittäytymistä!

DSC_9672.jpg

DSC_9667.jpg

DSC_9685.jpg

Kommentit (3)
  1. Hei olisko jotain hyviä yökerhovinkkejä?! Syksyllä olis tiedossa Nykin reissu ja viime kerralla ei tullut käytyä yhdessäkään baarissa. Nyt on vuorossa tyttöjen reissu niin ainakin yhtenä iltana täytyy heittää korkkarit kattoon ja tanssia niin maan perkeleesti 😀 Jotain vinkkejä oon kyllä ottanut talteen sun vanhoista postauksista, mutta jos tuli jotain uusia lemppareita <3

    1. Heii, ihanaa! Tällä kertaa käytiin brooklynin puolella jossain vähän pienemmissä paikoissa ja Manhattanin puolella the Blondissa, jossa oli ainakin hyvää musaa ja muutenkin hyvä meno. Meatpackingilla on sitten enemmän yökerhoja ja kattoterdeklubeja, niinkun esim standardin le bain. Oon käynyt siellä muutamissa, mutta en muista minkään nimiä. Mutta the box lower east sidella on näkemisen arvoinen, jos yhtään hurjempi meno kiinnostaa. Eka show alkaa yleensä yhden jälkeen. Siihen voi yhdistää vaikka drinksut mr. Purplen kattoterdellä! Ihanaa reissua!

      1. Kiitti vinkeistä! Sun kuvat Nykistä on kyllä niin upeita, osaat jotenkin vangita sen fiiliksen ja taian mikä siinä paikassa on <3 Oon jo varottanut kaveriakin joka lähtee sinne ekaa kertaa että se kaupunki vie mukanaan..

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *