86400

DSC_6714.jpg

Perjantain motivaatiotarina alkoi sillä, että valmentajamme Linda kertoi kaikkien saaneen tänään tilille 86400 ja voisimme tehdä sillä mitä haluamme. Kaikkein villeimmät unelmat ja korkeimmat tavoitteet olisi nyt saavutettavissa. Kyseessä ei kuitenkaan ollut raha, vaan aika. Joka päivä meillä on 86400 sekuntia, jotka saamme käyttää parhaaksi näkemällämme tavalla. 

Aika on paljon kallisarvoisempaa kuin raha, sillä sitä on kaikilla saman verran, eikä sitä ole mahdollista hankkia lisää. Jonain päivänä ei enää olekaan kaikkia 86400 sekuntia jäljellä ja silloin voi miettiä, onko käyttänyt elämänsä sekuntit hyvin? Onko järkevää tuhlata pari tuntia töiden jälkeen sohvalla makoillen ja instagramia tai facebookia selaillen? Voisiko ajan käyttää jotenkin paremmin hyväksi? 

Jos miettii, kuinka järjetön määrä tuo on sekunteja ja kuinka siitä olisi ”varaa” laittaa joka päivä ainakin muutama minuutti johonkin joka edistää niitä omia unelmia, tuntuu kitsastelulta olla tekemättä sitä. Varsinkin jos miettii, kuinka paljon vähemmän käyttäisi aikaa itse asian tekemiseen kuin asian jatkuvaan murehtimiseen. Mitä isompi urakka on, sitä kauemmin sitä helposti pitkittää ja samalla tulee käyttäneeksi kallisarvoista aikaa asian harmitteluun. 

Ja kuinka monta kertaa jonkin asian tehtyäsi olet miettinyt, että hitsi olisi pitänyt tehdä tämä asia jo kauan sitten? Pidä se mielessä, ja mieti mitä asioita sinulla on tällä hetkellä, joiden tekemistä olet lykännyt päivä- tai jopa vuositolkulla? Ryhdy siihen nyt, ja uhraa edes se pieni hetki päivästä, että saat homman aluilleen. Yleensä se alku on nimittäin kaikkein kriittisin hetki. Kun pyörän on saanut liikkeelle, on sen vierittäminen huomattavasti helpompaa. 

DSC_6705 copy.jpg

DSC_6689.jpg

DSC_6760 copy.jpg

Paita – Björn Borg (here*)                                                            Pictures: Sara Vanninen

nellysport.jpg

Tights- here*, Bra – here*, Top – here*, Shoes – here*

*ADLINKS

Kommentit (2)
  1. TheLillyPierce
    15.10.2017, 06:27

    Tästä tulee heti mieleen leffa In Time! Se oli yllättävän inspiroiva elokuva, jossa sanomana oli koko ajan, että yksi päivä on enemmän kuin tarpeeksi elämänsä muuttamiseen. Suosittelen sitä ehdottomasti, jos joku ei jo ole sitä nähnyt!

    x Lilly

    1. Joo se on ihan huikea!! 🙂 Saa ajattelemaan just näitä asioita!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *