Kesäkurpitsaversio pastasta

Jonkin aikaa sitten kirjoittelin avokadopastasta, mitä olin tehnyt. Tällä kertaa kokeilin nuudelien sijaan kesäkurpitsaraastetta. Siitä tuli hiukan mössöä, koska se ehti olla pannulla melko kauan. Uskon, että maistuisi paremmalta, kun kaiken vaan nopeasti lämmittäisi pannulla ja nauttisi heti sen jälkeen.

Yhden hengen annokseen tuli:

  • 1 isohko kesäkurpitsa
  • 2 valkosipulin kynttä
  • tilkka öljyä
  • Pussillinen katkarapuja
  • 1 avokado
  • 7 basilikan lehteä
  • Ruokalusikallinen chilirouhetta
  • Teelusikallinen suolaa
  • 1 limen mehu puristettuna
  • Ruokalusikallinen jotain juustoa (esim. parmesaania)

 Ja mitään aineksia ei kuulu paistaa, vain käyttää pannulla niin että lämpenevät. Sinänsä tämä on todella nopea ruoka.

 

Aika tällainen ”karppaajien” annoshan tämä oli, mutta piti kyllä todella hyvin nälkää.

koti ruoka-ja-juoma
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.