Kesäkurpitsaversio pastasta

Jonkin aikaa sitten kirjoittelin avokadopastasta, mitä olin tehnyt. Tällä kertaa kokeilin nuudelien sijaan kesäkurpitsaraastetta. Siitä tuli hiukan mössöä, koska se ehti olla pannulla melko kauan. Uskon, että maistuisi paremmalta, kun kaiken vaan nopeasti lämmittäisi pannulla ja nauttisi heti sen jälkeen.

Yhden hengen annokseen tuli:

  • 1 isohko kesäkurpitsa
  • 2 valkosipulin kynttä
  • tilkka öljyä
  • Pussillinen katkarapuja
  • 1 avokado
  • 7 basilikan lehteä
  • Ruokalusikallinen chilirouhetta
  • Teelusikallinen suolaa
  • 1 limen mehu puristettuna
  • Ruokalusikallinen jotain juustoa (esim. parmesaania)

 Ja mitään aineksia ei kuulu paistaa, vain käyttää pannulla niin että lämpenevät. Sinänsä tämä on todella nopea ruoka.

 

Aika tällainen ”karppaajien” annoshan tämä oli, mutta piti kyllä todella hyvin nälkää.

Kommentit (15)
  1. Kesäkurpitsa”pasta” on kyl tosi hyvää! Suosittelisin kuitenkin käyttämään juustohöylää tai kuorimaveistä sekä kuivaamaan (esim talouspaperilla) kesäkurpitsan siivut, jotta pastasta ei tulis liian mössöä! 😀 Jotkut myös kuivattaa siivut uunissa pikaisesti ja sen jälkeen käyttää pannulla, itse en ole kokeillut 🙂

    1. Okei kiitos vinkistä! Itsekin olen joskus syönyt ihan raakana tuollaista leveämpää versiota ja se on ollut hyvää 🙂

  2. sori mutta miten sä siis teit ton kesäkurpitsapastan? 😀 raasoitko vai miten..? T. tyhmä

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *