Parsakaalivuoka

Jonkin aikaa sitten kirjoittelin helpoista tavoista, joilla lasagnesta saa hiukan ravitsevamman. Viime viikolla kokkailin taas erilaisen version, josta tuli mielestäni todella hyvää. Jauhelihaa paistaessa lisäsin siihen 1 pussin pakastepinaattia ja muutaman raastetun porkkanan. Päälle laitoin parsakaalia, jota olin esikeittänyt pari minuuttia ja lopuksi juustoraastetta. Ei tätä ehkä enää voi lasagneksi kutsua, mutta kivaa vaihtelua arkiruokailuun.A while ago I wrote about easy ways to make your lasagna a bit more nutritious. Last week I did another version of healthier lasagna, and it was pretty good! When I fried the minced meat, I added 1 bag of frozen spinach and a few shredded carrots.

 

On top I put broccoli, that I had precooked for a couple of minutes, and of course cheese! Even though this hardly counts as lasagna, it’s delicious and fun variation to the same old everyday meals. 

koti ruoka-ja-juoma
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.