Parsakaalivuoka

Jonkin aikaa sitten kirjoittelin helpoista tavoista, joilla lasagnesta saa hiukan ravitsevamman. Viime viikolla kokkailin taas erilaisen version, josta tuli mielestäni todella hyvää. Jauhelihaa paistaessa lisäsin siihen 1 pussin pakastepinaattia ja muutaman raastetun porkkanan. Päälle laitoin parsakaalia, jota olin esikeittänyt pari minuuttia ja lopuksi juustoraastetta. Ei tätä ehkä enää voi lasagneksi kutsua, mutta kivaa vaihtelua arkiruokailuun.A while ago I wrote about easy ways to make your lasagna a bit more nutritious. Last week I did another version of healthier lasagna, and it was pretty good! When I fried the minced meat, I added 1 bag of frozen spinach and a few shredded carrots.

 

On top I put broccoli, that I had precooked for a couple of minutes, and of course cheese! Even though this hardly counts as lasagna, it’s delicious and fun variation to the same old everyday meals. 

Kommentit (8)
  1. Saisiko siitä sun tekemästä lasagnesta ihan ohjeen? 🙂

  2. Näyttääpä hyvältä. Mä itse käytän jonkun verran parsakaalia, harmi vaan ettei mies siitä tykkää eikä sitä suostu syömään. Joskus tein niin, että pistin parsakaalin tehosekoittimella ihan pieneksi ja kastikkeeseen. Ja tietty se sitä kastiketta syödessä valitti koko ajan, että tässä on kuitenkin jotain parsakaalia.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *