HERKKUHAMPPARIT
Tässä reseptissä ei nyt varsinaisesti ole mitään uutta, mutta halusin silti jakaa tämän täällä koska se oli niin hyvää. Mielestäni hampurilaisessa täytyy olla jokin kastike tai vähintään sulanutta juustoa. Kuivat purilaiset eivät ole makuuni. Siksipä tuppaan laittamaan nykyään guacamolea myös hampurilaisiin. Teen yleensä kaksi pihviä yhteen hampurilaiseen ja syön sen aukinaisena. Sämpylän sijasta käytän ruisleipää ja pihvit teen pelkästä jauhelihasta.
Guacamoleen tulee avokadon lisäksi tomaattia, sipulia, limen mehua ja suolaa. Tällä kerralla laitoin päälle vielä fetaa. Se sopi loistavasti tähän burgeriin! Ranskiksien sijaan oli taas jälleen kerran bataattilohkoja, joille oli turkkilaisesta jogurtista (1/2 tl suolaa, 1 tl valkosipulijauhetta, 1 tl ketsuppia, 1/2 tl currya) tehty dippi.