MUNAKOISOTORNIT
Usein tulee ain keitettyä vain kasviksia tai laitettua salaattia lihan, kalan tai kanan seuraksi ja se alkaa nopeasti kyllästyttämään. Nyt tulikin taas himo kehittää jotain vähän erilaista kanan seuraksi. Päätin tehdä koskenlaskijasta, sipulista ja tomaatista tällaisia torneja. Leikkasin ensin munakoison siivuiksi ja suolasin ne. Sen jälkeen paistoin hetken pannulla kummaltakin puolelta ja laitoin pellille.
Sen jälkeen laitoin koskenlaskijaa nokareet munakoisojen päälle. Käytin tällaista valmiiksi kastikkeen muodossa olevaa koskenlaskijaa. Seuraavaksi tuli tomaattisiivu ja punasipulisilppua.
Päälle laitoin vielä toisen lusikallisen koskenlaskijaa ja viimeisenä toisen palan munakoisoa. Sitten vain pelti uuniin (n. 200 astetta) ja 5-10 minuutin päästä pois.
Päälle laitoin vielä basilikaa ja balsamicoa. Samanlaisen aterian voisi varmasti hyvin tehdä myös kesäkurpitsasta.