MUNAKOISOTORNIT

Usein tulee ain keitettyä vain kasviksia tai laitettua salaattia lihan, kalan tai kanan seuraksi ja se alkaa nopeasti kyllästyttämään. Nyt tulikin taas himo kehittää jotain vähän erilaista kanan seuraksi. Päätin tehdä koskenlaskijasta, sipulista ja tomaatista tällaisia torneja. Leikkasin ensin munakoison siivuiksi ja suolasin ne. Sen jälkeen paistoin hetken pannulla kummaltakin puolelta ja laitoin pellille. 

Sen jälkeen laitoin koskenlaskijaa nokareet munakoisojen päälle. Käytin tällaista valmiiksi kastikkeen muodossa olevaa koskenlaskijaa. Seuraavaksi tuli tomaattisiivu ja punasipulisilppua. 

Päälle laitoin vielä toisen lusikallisen koskenlaskijaa ja viimeisenä toisen palan munakoisoa. Sitten vain pelti uuniin (n. 200 astetta) ja 5-10 minuutin päästä pois. 

Päälle laitoin vielä basilikaa ja balsamicoa. Samanlaisen aterian voisi varmasti hyvin tehdä myös kesäkurpitsasta. 

Kommentit (6)
  1. Näyttääpäs herkulliselta! Hei olisi muuten kiva lukea, miten työnhakusi edistyy, muistaakseni kerroit etsiväsi harjoittelupaikkaa nykistä? Mulla nimittäin sama juttu, töitä etsin mutta masentavaa kun koko ajan sähköpostiin tulee viestejä etten päässyt jatkoon..

    1. Heii, mä itseasiassa jouduin siirtämään duunijuttuja ensi syksyyn koska mun koulussa meneekin vähän kauemmin kun kuvittelin 🙁 Tsemppiä hurjasti työnhakuun! Ajat on melko vaikeat mutta kyllä se palkitaan kun jaksaa vaan sinnikkäästi hakea!

    1. Thanks! It was really good 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *