A year from now

Istuimme New Yorkin lämpimässä loppukesän illassa ystäväni asunnon paloportailla ja mietimme kulunutta vuotta. Ystäväpiirissämme oli tapahtunut niin paljon suuria muutoksia, että monta kertaa mietimme, kuinka vuotta aiemmin olisi ollut mahdotonta aavistaa näitä muutoksia. Päätimme, että näitä asioita täytyy alkaa kirjoittaa ylös. Rakastan traditioita ja niinpä innostuin suunnattomasti, kun ystäväni järjesti illan tätä varten. Facebookin kutsussa luki muun muassa näin. 

How many times have we outed the words ” who would have thought” – well I want to answer this question.

We will write a letter to our future selfs that you can open ” _a year from now_ ”. That means we meet in a year, preferrably around the same time, to read a letter from our past selfs and to write a new one. Thus, a new tradition is born.

To spice things up. We also predict the future of our fellow letter writers in certain categories – with bets of course.

Vuosi tuntuu lyhyeltä ajalta, mutta jälkikäteen tarkastellessa siinä on voinut tapahtua paljon. Itseäni kiinnostaa eniten oman ajattelutavan muutokset ja ne, miten unelmat ja tavoitteet ehtivät muuttua. Protuleirillä on tapana (tai ainakin silloin kun itse kävin sen) kirjoittaa kirje itselleen vuoden päähän. Itselleni se toimii vähän kuin aarrekartta. Kirjoitan sellaiselle tyypille, joka toivon olevani vuoden päästä. Puhun niistä toiveista joita nyt on, toteutuneina tavoitteina.

Kun mietin, minkälaisia asioita toivon, selailen Pinterestiä. Löysin sieltä myös vuoden 2017 aarrekarttakansion. En ollut muistanut yhtään, minkälaisia toiveita minulla oli ollut, mutta ne pisti hymyilyttämään. Siellä näkyi kuva New Yorkista, joka voisi oikeastaan olla ystäväni kadulta. Siellä tuli vietettyä paljon aikaa tänä vuonna. Kansiossa oli myös kuva Australiasta kenguruista päätellen, jonne matkustin lopulta ensimmäistä kertaa. Oli kuva myös kirkkaasta vedestä, joka voisi olla esimerkiksi Malediiveilta, joka tuli koettua jo alkuvuodesta. Kuvissa oli myös paljon surffia, joka sekin tuli koettua surfficampin ansiosta.

Jälleen kerran siis voi todeta, että unelmat toteutuu helpommin silloin, kun ne ensin visualisoi. Nyt pitäisi vaan miettiä, kuinka suuria toiveita sitä osaisikaan keksiä vuodelle 2018. Ensimmäisessä kollaasissa viime vuoden toiveet ja alemmassa toteunueesta vuodesta kuvia. Näitä verratessa tulee aika hurja fiilis, sillä en ollut edes muistanut toivoneeni juuri näitä asioita. 

Millaisia haaveita teillä on vuodelle 2018?

collage..jpg

collagem.jpg

Lue myös: Kirje 10 vuotta nuoremmalle itselle

Kommentit (5)
  1. lauraelinaK
    3.1.2018, 11:58

    Nuo kuvat mitä oot ottanut, ihania <3 Sun blogi on kyllä yks inspiroivimmista! ( Kirjotetaanko se noin :DDD)

    1. Kiiitos!! Ja hahaha joo, vitsi mikä sanamonsteri :DD

  2. Elisa oot niin inspiroiva!! <3 Ja nuo sun kuvat on vielä hienommat kun nuo Pinterest-kuvat. 😀 Oot niin taitava. Onnellista uutta vuotta!

    1. Voi Saranda, ihanasti sanottu! Kiitos ja onnea myös sun vuoteen! <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *