AAMIAISELLA

Ilahduin kovasti, kun facebook ilmoitti viime viikolla kutsusta uuteen tapahtumaan. Kyseessä oli ystäväpojan isännöimä aamiainen. Idea oli kaikessa yksinkertaisuudessaan aivan ihana. Hyviä tyyppejä, paljon ruokaa ja kiva tunnelma viikonlopun aloittamiseksi.  

Tarjoilla oli aivan ihania leikkeleitä, marjoja, hedelmiä ja salaattia. Ruokajuomina oli tietysti mimosaa, kahvia ja tuoremehuja.

Oli ihana kokoontua porukalla jo heti aamusta ja viettää aurinkoinen päivä yhdessä. 

Ulkona oli niin ihana ilma, että menimme aamupalan jälkeen pelailemaan pingistä takapihalle. Isäntä oli vielä ostanut jäätelöt kaikille, huippua! 

Puhuimme jo, että tästä olisi hauska tehdä kiertävä perinne. Kukin aina isännöimässä omalla vuorollaan. Aamupalan järjestäminen vie vähemmän aikaa ja suunnittelua kuin illallisen teko ja siellä on paljon mutkattomampi tunnelma. Aamupäivisin on muutenkin helmpompaa kerätä iso jengi kasaan, kun illat voivat usein olla jo täynnä ohjelmaa. 

Kommentit (2)
  1. ihana idea !! vitsit, vois pistää toteutukseen – mikäs oiskaan parempaa kuin aamiainen hyvässä seurassa pitkän kaavan mukaan!

  2. Aivan mahtava idea! Hotelli-ravintolassa työskennellessä oon tosiaan huomannut että aamupala on paljon mutkattomampi valmistaa yleelliseksi ja ihanaksi! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *