Aamiaista koko päivän

DSC_6804.jpg

Yksi parhaista asioista New Yorkissa asuessa oli ihanat, inspiroivat ja herkulliset aamiaispaikat. Nyt vihdoin olen löytänyt punavuoressa sijaitsevan Kuuman. Se tuo mieleeni Nycin Two Hands-ravintolan, joka oli yksi lempipaikoistani. 

Parasta Kuumassa on se, että se tarjoilee aamiaista koko päivän. Annos on ehkä vähän tyyris (15 tai 16 e), mutta siinä on niin paljon syötävää että se toimii hyvin lounaana. Ja jos vertaa taas brunssien hintoihin, on tämä jopa edullinen. 

Avokadoleipä oli niin herkullista, että olen ajatellut sitä nyt useampana päivänä putkeen vesi kielellä. Tänne on päästävä pian uudestaan. Onko teillä suositella samantyylisiä kahviloita Helsingissä? Ainakin Healthinkiä haluaisin päästä kokeilemaan. 

DSC_6803.jpg

DSC_6805.jpg

DSC_6818.jpgDSC_6808.jpg

DSC_6815.jpg

Kommentit (3)
  1. siis oliko toi oikeesti kvua siit ravintoalst toi miss ätoi pöytä oli umahallin pohjalevy? ja siis to isistus on ei kodikas siis tolalnen uimahalli ja kolkko väritys ku tunnelmaa jso aamulal rauhassa nii nsitten seinät liian valksoet ja mitä tossa näkyi tota penkkiä niin ei ollu kovin mukavan näköinen. mitä toi ruskee oli tossa oikeenpuoleisessa kuvassa sinappiako? no en nyt tii aiak kallis oli vaikka osikin brunssi kalliimpi tost ku tiiäks täälläpäin mutamat kymmenen kilsaa taaksepäin o nyks rafla jossa saa tosi hyvä tulisen kana salaatin joka on iso ja maukas ni kybällä ja siihen saa viellä auringon kukak leivän ja kahvit kaupanpäälel muutaman kupin ni k uvertailin niit ni on kyl kallis paikka ja ku toi sistus on kyl aika hirvee niin jään sitten siihen ja ei oo tunnelmaa ja halaua nopaisti pois. noh kalliossa oli toi varakirjasto siellä oli sellanen dekkarimainen tunnelma ok aika pieni mut kyllä siellä kahvit juoo

  2. Haha just eilen tuli myös itsekin nautiskeltua aamupalaa kyseisessä kahvilassa ja kokemus oli omastakin puolesta positiivinen. Ihanan kotoisa kahvila ja näppärästi kivenheiton päästä omasta kodistakin. Hinta on mielestäni kohtuullinen verrattuna siihen mitä kaikkea aamiainen sisältää ja esim vastaava setti saattaisi maksaa jossakin muualla jopa 20 euroa jos tarkemmin laskeskelee ja kuten sanoit, annos menee myös melkeinpä lounaasta 🙂

    http://www.essiesophie.com

    1. Se on kyllä ihan totta! Sai vielä erikoiskahvinkin samaan hintaan 🙂 Todella kohtuullinen hinta siis!:)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *