Aamupalahommia

Kokosin itselleni yhtenä aamuna melkein täydellisen aamupalan. Täydellisen siitä olisi tehnyt tuorepuristettu appelsiinimehu. Näitä aineksia meiltä löytyy lähes aina kotoota, mutta harvoin jaksaa nähdä vaivaa näin paljon aamupalan eteen. Söisin toki mielelläni näin vaikka joka päivä.

 Normaalisti aamupalani näyttää tältä.Tai tältä. Fitnessgurulta saamassani treenipäiväkirjassa on myös oma kohtansa ruoalle. Aluksi ajattelin, että en ala täyttämään niitä kohtia. Kuitenkin voisi olla hauska nähdä, millaisella treeniä edeltävällä ruoalla venyy parhaisiin treeneihin. Minulla on sellainen olo, että yleensä treenit luistavat parhaiten iltapäivällä, pari tuntia tukevan lounaan jälkeen. Nyt pystyn seuraamaan, onko näin! Omat kohdat löytyy myös mm. painolle, unelle sekä motivaatiolle. :)

Kommentit

mea (Ei varmistettu)

Oi vitsi miten herkullisen näkönen aamupala!! :-) Saas nähdä jos jaksan vaihtaa aamupuuroa johonkin vähän kivampaan tässä lähiaikoina! Aamupuuro kun vaan on niin helppo laittaa mikroon ja syldä nopeasti alas:-D Kiva muuten toi treenipäiväkirja tossakin muodossa, pysyy vähän muistissa miten mikäkin on vaikuttanut ja miltä tuntunut :-)

Elisa (Ei varmistettu)

Mä en taas ole ikinä oppinut syömään puuroa aamulla! :) joskus iltaisin saatan syödä sitä, vaikka monien mielestä se on juuri aamupala :D Joo se on hyvä siitäkin syystä! Niin nopeasti tuppaa muuten unohtumaan ne asiat. :)

mirkkumirkku (Ei varmistettu)

Toi treenipäiväkirja vaikuttaa ihan unelmalta, pakko saada! Päiväkirjahullu kun olen :)

Elisa (Ei varmistettu)

Mäkin olen päiväkirja- & muistivihkofani. :) siinä on jotain terapeuttista kun saa raapustaa asioita ylös!

Janski (Ei varmistettu)

Hei saako tuota Fitnessguru sivua englanninkieliseksi millään? Ei tuo ruotsi oikeen suju niin tosi hankala ettiä tuolta juttuja :D

Elisa (Ei varmistettu)

Ei valitettavasti saa. Jonkin ajan kuluttua se olisi tarkoitus saada myös Suomenkieliseksi, mutta ei ihan vielä. :/

Janski (Ei varmistettu)

No hitto, täytyy joko odotella, tai sitten yrittää vähän ymmärtämään ruotsia :D

Anonymous (Ei varmistettu)

Jos tulisit huomen aamuna kokkaamaan meille.. :P

Elisa (Ei varmistettu)

Haha :)

Anni (Ei varmistettu)

Nam miten herkkulliselta tuo aamupala näyttääkin :)

Elisa (Ei varmistettu)

Joo alkaa aamu kyllä hyvin tuollaisella :P

tiiaelina (Ei varmistettu)

Mullekin kelpais aina tommonen aamupala :D oon monta vuotta ollut syömättä aamupalaa, koska mulla oli aina aamuisin huono olo eikä aamupala vaan pudonnut (paitsi viikonloppuisin). Nyt oon kuitenkin viimeisen about vuoden aikana totutellut syömään aamupalan joka aamu, enkä jätä sitä väliin vaikka olisi kuinka kiire :) oon huomannut että aamupala on oikeasti päivän tärkein ateria! Jaksaa paremmin ja on parmpi olla.

Elisa (Ei varmistettu)

Olin ihan samanlainen myös ennen! Ja aivan kuten sanoit: päivän tärkein ateria nykyään. Paras päätös ikinä :)

Milla (Ei varmistettu)

Voi että, ihanan näköisiä aamupaloja! Itse kerkeän yleensä juomaan lasin vettä ja syömään koulumatkalla leivän, ärsyttää kun on kohta taas nälkä. Tänään en kerennyt syömään ollenkaan, ja koko aamupäivä meni odotellessa kouluruokaa! :( Asenteestahan se on vaan kiinni, jos jaksaisin herätä edes 5 minuuttia aikaisemmin :D

Elisa (Ei varmistettu)

Juuri niin! Laita huomenna kello soimaan varttia aikaisemmin ;) lupaan että se on sen arvoista! Ja nyt kun on aamutkin niin valosia niin ei tee edes tiukkaa :)

RagDoll (Ei varmistettu)

Onhan tuossa aika runsas aamiainen.. Voi, kun joku tekisikin tuollaisen. ;)Syön lähes joka aamu pari palaa ruisleipää ja pienen kipon rahkaa myslillä.

Elisa (Ei varmistettu)

Kuulostaa hyvältä :)

Anonymous (Ei varmistettu)

ihana blogi!!! i love it! oot niin ihana ja ystävällinen :) mun "personal trainer" ;) paljon suurin piirtein painat ja kui pitkä oot? ja mitkä on sun tavoitteet tällä hetkellä urheilun suhteen? :) olis muuten super kiva jos tekisit vertailua joistakin tuotteista esim.sokerilimu ja diet limu ja sokeri vs.makeutusaine :)

Elisa (Ei varmistettu)

En näköjään osannut painaa tota vastaa-nappulaa. Mutta siis vastaus tuossa alla :)

Elisa (Ei varmistettu)

Kiitos kovasti! En oikeastaan käytä mitään noista mainitsemastasi, joten en viitsi niitä vertaillakaan! En suosittele muillekaan ;) sokeri on pahasta hampaille ja aiheuttaa riippuvuutta, diettilimut sun muut on taas täynnä aspartaamia ja muita myrkkyjä. Pituutta mulla on 163cm ja painoa en tiedä :)

Kommentoi