About last night

 

 

Huh mikä keikkailta olikaan eilen. Olimme Madison Square Gardenissa katsomassa Megadethin ja Scorpionsin keikkoja ja täytyy kyllä sanoa, että tästä eteenpäin on aina pakko mennä katsomaan jotain keikkaa täällä ollessa. Liput ovat yllättävän halpoja, jos ei niin haittaa missä istuu ja tunnelma on ihan mieletön kun väkeä mahtuu niin paljon katsomoon.

Olimme eilen valinneet paikat ihan piippuhyllyltä, ja jossain vaiheessa meidät tultiin ohjaamaan vielä paremmille paikoille. Ilmeisesti keikkaa ei oltu myyty loppuun, joten he halusivat täyttää paikat alhaalta. Näinkin voi siis parhaassa tapauksessa käydä. Siinä oli kyllä koko vartalo aikalailla kylmillä väreillä kun Scorpions veti Wind of changen ja Still loving youn. 

Joku mainitsi eilisessä postauksessa, että tykkää yhdistää bändipaitoihin vähän naisellisempia elementtejä, mutta saa usein kuulla kommentteja kuten "tiedätköhän yhtään bändin biisiä?" kuten aiempi kommentoija oli minulle laittanut. Olen kuullut itsekin koko ikäni siitä, etten näytä siltä että kuuntelisin tietynlaista musiikkia. Tämä ei kuitenkaan haittaa lainkaan, päinvastoin mielestäni on hauska hämmentää pukeutumisella. Eilen kaivoimme kaapista Megadethin bändipaidat, mutta loppuasut olikin sitten jotain ihan muuta. 

 

Kommentit

Kirsikka W.

Voin vain kuvitella mimmonen meininki siellä keikalla on ollut! Kiva, että päädyitte toteuttamaan tätä luovempaa puolta keikkapukeutumisessa :)

Elisa Lepistö

Joo oli kyllä huikea! Kyllä noi isot areenat saa aina jotenkin mielettömän tunnelman aikaan :)

Eva L (Ei varmistettu) http://www.lily.fi/blogit/eva-lindman

Vitsi näistä kuvista saa hyvät vibat!

Elisa Lepistö

Kiva kuulla! :) ihanaa sunnuntaita!

Ohikulkija (Ei varmistettu)

Upeaa heittäytymistä puketumisen kanssa! Ja tyylikästä!

Elisa Lepistö

Kiitos! Välillä on kiva vähän repäistä :D

Kommentoi