About last night

DSC_5421.jpg

 

 

Huh mikä keikkailta olikaan eilen. Olimme Madison Square Gardenissa katsomassa Megadethin ja Scorpionsin keikkoja ja täytyy kyllä sanoa, että tästä eteenpäin on aina pakko mennä katsomaan jotain keikkaa täällä ollessa. Liput ovat yllättävän halpoja, jos ei niin haittaa missä istuu ja tunnelma on ihan mieletön kun väkeä mahtuu niin paljon katsomoon.

Olimme eilen valinneet paikat ihan piippuhyllyltä, ja jossain vaiheessa meidät tultiin ohjaamaan vielä paremmille paikoille. Ilmeisesti keikkaa ei oltu myyty loppuun, joten he halusivat täyttää paikat alhaalta. Näinkin voi siis parhaassa tapauksessa käydä. Siinä oli kyllä koko vartalo aikalailla kylmillä väreillä kun Scorpions veti Wind of changen ja Still loving youn. 

Joku mainitsi eilisessä postauksessa, että tykkää yhdistää bändipaitoihin vähän naisellisempia elementtejä, mutta saa usein kuulla kommentteja kuten ”tiedätköhän yhtään bändin biisiä?” kuten aiempi kommentoija oli minulle laittanut. Olen kuullut itsekin koko ikäni siitä, etten näytä siltä että kuuntelisin tietynlaista musiikkia. Tämä ei kuitenkaan haittaa lainkaan, päinvastoin mielestäni on hauska hämmentää pukeutumisella. Eilen kaivoimme kaapista Megadethin bändipaidat, mutta loppuasut olikin sitten jotain ihan muuta. 

DSC_5505.jpgDSC_5437.jpg

20170916_185905.jpg

20170916_190038(0).jpg

20170916_213327.jpg

 

Kommentit (6)
  1. Upeaa heittäytymistä puketumisen kanssa! Ja tyylikästä!

    1. Kiitos! Välillä on kiva vähän repäistä 😀

  2. Vitsi näistä kuvista saa hyvät vibat!

    1. Kiva kuulla! 🙂 ihanaa sunnuntaita!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *