Aika kiitollisuudelle

Näin uuden vuoden kynnyksellä usein on tapana suunnata katse tulevaan, kääntää niin sanotusti uusi, puhdas sivu elämässä. Monilla uuteen vuoteen liittyy tiettyjä perinteitä, joilla ennustetaan seuraavaa vuotta, kuten tinojen valaminen. Tuleva vuosi on täynnä odotuksia, ja tammikuussa luvataankin itselleen hurjasti asioita, sekä aloitetaan elämänmuutoksia suurella tarmolla.

 Mielestäni uusi vuosi on myös hyvä aika pysähtyä miettimään kulunutta vuotta. Eräs viisas ihminen kertoi minulle kirjoittavansa kiitollisuuspäiväkirjaa aina tähän aikaan vuodesta.   Tämä on mielestäni todella hyvä idea. Miettikää tekin hetki kaikkia niitä asioita, joista olette onnellisia tällä hetkellä. Usein tulee pidettyä monia asioita itsestäänselvyytenä. Tietysti olisi hienoa, jos tähän pystyisi joka päivä. Kuitenkin edes kerran vuodessa on hyvä pohtia näitä asioita. 
Varmasti jokaikinen keksii jotain, mistä voi olla kiitollinen. Jos ei, niin tässä kiitollisuuden aihetta, ihan meille kaikille.  Toisen hiukan samanlaisen idean näin facebookissa.   Tuosta voisi tehdä jokavuotisen perinteen, ja kerääntyä esimerkiksi muutaman ystävän kanssa viettämään iltaa, jolloin kaikki saisivat kertoa hyvistä asioista, joita heille on sattunut kuluneen vuoden aikana.  kuvat

Kommentit

Essi (Ei varmistettu)

Toi purnukkaidea on ihana, pakko toteuttaa:) ja tokan kuvan teksti niin surullista, mut sitäki todellisempaa..

Elisa (Ei varmistettu)

Munkin mielestä! :) pakko kyllä kokeilla. Ja totta, noita on hyvä miettiä joskus kun tuntuu että kaikki menee huonosti. Sitä tajuaa aika äkkiä, kuinka mitättömiä ne omat ongelmat ovat.

Janina (Ei varmistettu)

Meillä on tuo purkki käytössä! Ollut kolmisen kuukautta. Sillon otti sairaslomalla pannuun ja alkoi olee aika valituspäiviä.. Purkki esiin ja jokainen päivä sekä minä että kihlattu kirjotettiin asia josta tänään ollaan kiitollisia. Sen jälkeen on täyttö vähentynyt koska elämä muuttui oikeasti positiiviseksi. Muistaa kiittää ja kertoa välittävänsä - päivittäin. :) kannattaa tehdä! Ootan innolla että päästään lukemaan niitä ;)

Elisa (Ei varmistettu)

Oi vitsi, vähän ihanaa, että ootte tehny ton! Tosiaan pakko itsekin kokeilla. Päiväkirjaan kun tulee usein kirjoitettua vain silloin kun on suruja. :(

Jenna (Ei varmistettu)

Olipa ihanan positiivinen postaus! Toi purkki-idea kuulostaa niin kivalta, oon monesti miettiny, että pitäis kaikkia hyviä muistoja yms. kirjoitella ylös, mutten ole koskaan keksinyt miten:D

Elisa (Ei varmistettu)

Niin munkin mielestä!:) nyt pitää mennä ostamaan joku nätti purkki aleista ;) tai vaikka säästöpossu!

Anonymous (Ei varmistettu)

hahaa samaa mieltä kuin muutkin että pakko kyllä kokeilla tota purkki-ideaa.. :) kiva hyvän mielen postaus muutenkin :)

Elisa (Ei varmistettu)

Kiiitoksia! :)

FaerieS (Ei varmistettu)

Ihanan paljon positiivisuutta pursuava postaus!Huippu tuo purkki :) Tuon voisi kehitellä vielä astetta erilaisemmaksi ja yrittää saada kuvioon mukaan kirjoittelemaan myös mieheni!

Elisa (Ei varmistettu)

Tuo onkin hyvä idea! :)

Anonymous (Ei varmistettu)

Purkki-idea lähtee heti tammikuusta lähtien käyttöön! Oot niin positiivinen tyttö että täältä ruudun takaakin tulee iloiseksi!

Elisa (Ei varmistettu)

Voi kiitoksia! Kiva kuulla, että ilo tarttuu! :)

Anonymous (Ei varmistettu)

Blogisi on aivan ihana! <3 Kiitos siitä ja kaikesta energiasta, jota jaksat jakaa meille muillekin! :) Toisaalta, eksyin joskus myös vanhaan blogiisi ja uuden blogin myötä jäin kovasti kaipaamaan myös vanhan blogin aihepiiriin kuuluvia postauksia. Toivottavasti jossain vaiheessa saadaan myös täällä ihastella huikeaa tyylitajua ja inspiroivia sisustuksia (winkwink ;)). Iloa vuodelle 2013!

Elisa (Ei varmistettu)

Voi kiitoksia <3 yritän pitää tän kuitenkin fitnessblogina. Mutta ehkä joskus innostun päivittelemään vanhaa blogiakin :) Iloa sinullekin kamalasti!! :)

Kommentoi