Aika kiitollisuudelle

Näin uuden vuoden kynnyksellä usein on tapana suunnata katse tulevaan, kääntää niin sanotusti uusi, puhdas sivu elämässä. Monilla uuteen vuoteen liittyy tiettyjä perinteitä, joilla ennustetaan seuraavaa vuotta, kuten tinojen valaminen. Tuleva vuosi on täynnä odotuksia, ja tammikuussa luvataankin itselleen hurjasti asioita, sekä aloitetaan elämänmuutoksia suurella tarmolla.

 Mielestäni uusi vuosi on myös hyvä aika pysähtyä miettimään kulunutta vuotta. Eräs viisas ihminen kertoi minulle kirjoittavansa kiitollisuuspäiväkirjaa aina tähän aikaan vuodesta.   Tämä on mielestäni todella hyvä idea. Miettikää tekin hetki kaikkia niitä asioita, joista olette onnellisia tällä hetkellä. Usein tulee pidettyä monia asioita itsestäänselvyytenä. Tietysti olisi hienoa, jos tähän pystyisi joka päivä. Kuitenkin edes kerran vuodessa on hyvä pohtia näitä asioita. 
Varmasti jokaikinen keksii jotain, mistä voi olla kiitollinen. Jos ei, niin tässä kiitollisuuden aihetta, ihan meille kaikille.  Toisen hiukan samanlaisen idean näin facebookissa.   Tuosta voisi tehdä jokavuotisen perinteen, ja kerääntyä esimerkiksi muutaman ystävän kanssa viettämään iltaa, jolloin kaikki saisivat kertoa hyvistä asioista, joita heille on sattunut kuluneen vuoden aikana.  kuvat

Kommentit (14)
  1. Blogisi on aivan ihana! <3 Kiitos siitä ja kaikesta energiasta, jota jaksat jakaa meille muillekin! 🙂 Toisaalta, eksyin joskus myös vanhaan blogiisi ja uuden blogin myötä jäin kovasti kaipaamaan myös vanhan blogin aihepiiriin kuuluvia postauksia. Toivottavasti jossain vaiheessa saadaan myös täällä ihastella huikeaa tyylitajua ja inspiroivia sisustuksia (winkwink ;)). Iloa vuodelle 2013!

    1. Voi kiitoksia <3 yritän pitää tän kuitenkin fitnessblogina. Mutta ehkä joskus innostun päivittelemään vanhaa blogiakin 🙂 Iloa sinullekin kamalasti!! 🙂

  2. Purkki-idea lähtee heti tammikuusta lähtien käyttöön! Oot niin positiivinen tyttö että täältä ruudun takaakin tulee iloiseksi!

    1. Voi kiitoksia! Kiva kuulla, että ilo tarttuu! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *