Aikaa ajatuksille

DSC_9463.jpg

Joskus harvoin tapaa sellaisen tyypin, jonka kanssa on erityisen helppo olla. Suojamuurit kaatuu heti ensimmäisillä lauseilla ja tuntuu ettei tarvitse olla minkään roolin takana. Tällä viikolla kävi juuri niin. Tapasin ihanan Sannin yhdessä tapahtumassa ja päätimme mennä hetkeksi istuskelemaan sen jälkeen. Yhtäkkiä istuimmekin toista tuntia jutellen ihan kaikesta maan ja taivaan väliltä. 

Puhuimme siitäkin, kun näkee niin paljon ihmisiä päivän aikana ja keskustelu on koko ajan todella pinnallisella tasolla, ei välttämättä tule edes ajateltua päivän aikana mitään järkevämpää. Nyt kuitenkin jutut karkasivat heti vähän suurempien aiheiden pariin. Ilta oli kokonaisuudessaan varsin inspiroiva ja lähdinkin kävelemään kotia kohti pää täynnä ajatuksia. Olemme usein kokoajan jonkun ”häiriötekijän” parissa niin, ettei omalle ajatukselle jää sijaa. 

Itsekin selailen puhelinta raitiovaunussa istuessa, vastailen kommentteihin tai maileihin ja on vaikea vain olla. Kun illalla istun koneen eteen ja mietin, mistä kirjoittaisin, tuntuu kuin en olisi ajatellut koko päivän aikana mitään erityistä. Se on ihan kamala tunne. Kiire on paha tekosyy ja ainakin omassa tilanteessani kostautuu nopeasti, jos omille ajatuksille ei suo aikaa.

Olen myös kamppaillut sen kanssa, päivitänkö blogia ollenkaan, jos ei ole mitään erityisen järkevää sanottavaa? Tykkään lukea muiden blogeista kevyempiä postauksia, katsella kuvia ja kuulla kuulumisia. Silti tuntuu, että omassa blogissa haluaisi aina olla jotain syvempää ajatusta jokaisen tekstin takana. Huomenna ajattelin ottaa kunnolla aikaa itselleni, käydä pitkällä kävelyllä ja antaa uusille oivalluksille tilaa. 

 

When the schedule is super busy, I find myself multitasking everywhere. When I’m on a tram, I read emails, answer comments, take phone calls or just browse through the social media. I never have time to be alone with my thoughts and it leads to major writers block when it’s time to write a new post. Tomorrow I will have the day just for myself. 

DSC_9466.jpg

DSC_9476.jpg

DSC_9501.jpgDSC_9520.jpg

DSC_9512.jpg

DSC_9498.jpg

Boots -Isabel Marant, Knit – H&M (old), Bag – Kooples, Jacket – Flea Market

Pictures: Sanni Trishin

Kommentit (2)
  1. Onpa ihana asu! Ja voi kuule, tiiän hyvinkin mistä puhut.. mustakin tuntuu välillä ettei ole ajatellut yhtään mitään järkevää eikä ole mitään mistä kirjoittaa.. Kiireen keskellä ei oikein ehdi pohtimaan asioita, juoksee vaan paikasta toiseen pää kolmantena jalkana. Toivottavasti pitkä kävely ja rentoutuminen auttavat 🙂

    1. Kiiitos! Ja ihan varmasti auttaa! <3 Ihana vaan olla, ja antaa ajatusten tulla ja mennä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *