Älkää antako auringon huijata

Joka kevät teen sen saman virheen. Innostun niin paljon auringosta ja lumien sulamisesta, että lähden ulkoilemaan liian pienissä vaatteissa. Se nahkatakki tuntuu vaan niin mukavalta monen kuukauden toppatakkikelien jälkeen. Eilen päivällä vilustuin rantoja pitkin kävellessäni, kun tuuli oli melko kovaa. Illalla lähdin uudelle kävelylle ja oli paljon mukavampi tallustella lämpimissä vaatteissa.

Rakastan iltakävelyitä ja auringonlaskuja. Eilen oli pakko ottaa muutama kännykkäkuva matkan varrelta, kun maisema oli niin maaginen.

Rakastan merta, enkä osaa kuvitella asuvani sisämaassa. Sitä on jotenkin niin rauhoittava katsella, vähän niinkuin tulta.

 

Kuitenkin päivälenkin huono pukeutuminen kostautui ja heräsin tänä aamuna kurkku karheana. Saattaa olla että nyt on jo liian myöhäistä, mutta päätin ottaa kaikki konstit käyttöön. Sain jonkin aikaa sitten fitnessgurulta tällaisia ONE immuno kapseleita testiin, joiden pitäisi siis parantaa vastustuskykyä. Nappasin sellaisen ennen aamupalaa.

Sain sopivasti tänää myös Vitamin Well vettä testiin. Maistoin heti Defence juomaa, jonka luvataan vahvistavan myös immuunipuolustusta. Siinä on vitamiinien lisäksi seljanmarja- ja vihreä tee-uutetta. Pidän Vitamin Well- vesistä, koska ne eivät sisällä keinotekoisia makeutusaineita, vain hiukan hedelmäsokeria.

Ainakin maku oli todella hyvä. Nyt vain odottelen vällyjen välissä ihmeparantumista, jottei vappusuunnitelmat mene uusiksi. Toivottavasti te olette pysyneet terveinä! Älkää hölmöilkö liian pienissä vaatteissa, vaikka aurinko porottaisikin 😉

Kommentit (34)
  1. Äh, kirjotin pitkän ylistysviestin inkivääristä (tuore, kynnen kokoinen pala aamuin illoin), mutta sitten lähtettäminen epäonnistui. Eli tulinpa mainitsemaan (näin todella ajoissa :P) inkiväärin, sen avulla itse pysyn terveenÄ ja flunssan saa taltutettua äkkiä! 🙂

  2. Mul olisi kysymys liittyen ruokavalioon. Oon teini-ikäinen ja mul oli vähän aikaa sitten syömishäiriö. Ärsyttää,kun äiti laittaa voita ja kermaa ihan jokaiseen ruokaan mitä meillä syödään. Jos huomautan asiasta, hän olettaa että mä valitan mun syömishäiriön takia. Mutta kun itse näen,että minulla ei ole sen kanssa ongelmia, mutta terveellinen ruokavalio ei ole pahitteeksi. Miten saan äitini näkemään asian näin?

    1. Hmm, kimurantti juttu! Parasta on varmaankin keskustella hänen kanssaan ihan suoraan asiasta. Ja yritä selittää hänelle, ettei se johdu mistään kaloripelostasi vaan siitä, ettei voi ja kerma ole terveellistä joka aterialla nautittuna. Tsemppiä! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *