Alkuviikon kuulumiset

D8X_5002.jpg

Kävimme maanantaina lammassaaressa, ja siitä asti minulla on soinut päässä Elokuun saatilla. Samalla on tullut popitettua muitakin menneiden vuosien kesähittejä, kuten Kymppilinjan Minää. Se tuo mieleeni kaivohuoneen ja yhtä kuuman kesän kuin tämä toukokuu. Olemme myös pelanneet musavisaa Spotifyn Jonnet ei muista listan kanssa. 

Nappasimme nämä kuvat samalla lammassaaren reissulla. Alunperin minun ei ollut tarkoitus ikuistaa tätä asua. Huomasin nimittäin aamulla jo, että olin vetänyt tuon topin väärinpäin päälleni enkä jaksanut enää kääntää sitä. Tajusin kuitenkin, että tällainen graafinen mallihan tuntuu olevan nyt varsin trendikäs. Pitänee ottaa tämä jatkossakin käyttöön näin päin, sillä se on jotenkin ihanan ysäri. 

Totesin taas, että pitäisi luovemmin käyttää sitä omaa vaatekaappiaan, sillä usein yhdestä vaatteesta on niin moneksi. Varsinkin näillä kuumilla keleillä, kun vaihtoehtoja asuihin on yhden käden sormilla laskettava määrä. 

Koska temppareitten mukaan (ja kyllä, katson sitä edelleen vaikka väitin että nyt se loppuu!!) parisuhteen tärkein kulmakivi on se, että tyttöystävä viedään kylpylään aina säännöllisin väliajoin, on meillä nykyään hiukan spa-tunnelmaa kotona. Ostin nimittäin sellaisen monen litran vesiastian hanalla clasulta, ja olemme leikkanneet sinne aina yhden kurkun sekaan. Se on NIIIIN hyvää ja jotenkin paljon raikkaampaa kuin pelkkä vesi. Olen itse todella huono juomaan, joten tämä on parntanut ainakin omaa nesteytystä hurjan paljon. 

Olen kuunnellut äänikirjoja viikon aikana todella monta tuntia. Ensin kuuntelin Maria Veitolan Veitolan, ulkona lököillessäni on napeissa pauhannut Henriikka Rönkkösen Bikinirajatapaus, ja nyt kuuntelemme poikaystäväni kanssa yhdessä Jere Karalahdesta kertovaa Jere-kirjaa. Se on tosin vähän ärsyttävää, kun haluaisin kuunnella sitä jatkuvasti, mutta pitää aina odottaa että toinen on paikalla. 😀 Onko teillä jotain hyviä kirjasuosituksia joita saisi myös äänikirjana?

D8X_5006 copy.jpg

lammassaari2.jpg

D8X_5045 copy.jpg

Pictures: Sara Vanninen

 

Kommentit (2)
  1. Sun tyyli on super ihana ja toppi väärinpäin toimii loistavasti!:D Mistä on tuo farkkuhame?
    Kivaa kesää!

    1. Kiitos! Farkkuhame on kirpparilta! 🙂 kivaa kesää myös sulle!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *