Aloita aamusi rauhallisesti

Olen nukkunut huonosti lähiaikoina, koska päivät ovat olleet täynnä puuhaa, ja tuntuu ettei illalla saa rauhoituttua ollenkaan. Aamut ovat olleet hankalia, koska yöunet ovat jääneet vähiin. Siitä on seurannut se, että laitan illalla kellon soimaan myöhempään, ja aamuni on kiireinen. Se ei varsinaisesti ole kovin mukava tapa aloittaa päivä. Eilen päätinkin, että laitan kellon soimaan puoli tuntia aikaisemmin kuin normaalisti, ja nautin rauhallisesta aamusta. Tarvitsin aikaa itselleni ja täydelliselle rentoutumiselle.

Oli ihana herätä, kun ei tarvinnut ampaista salamana ylös. Loikoilin sängyssä hetken ja luin lehteä. Tästä voisi melkeinpä tulla tapa! Suosittelen kaikkia aamu-unisia kokeilemaan. Vaikka sain unta puoli tuntia vähemmän, oli olo virkeämpi. Tänään yritän mennä ajoissa nukkumaan.

Luin Me naiset Sport lehdestä, että ihmisen on helpompi herätä aamulla, jos jokin hänen lempiasioistaan on odottamassa häntä. Minä herään ainakin helpommin sillon kun pääsen lukemaan rauhassa lehteä ja katselemaan maileja läpi aamupalan parissa, kuin niin että tiedän joutuvani syömään aamupalan samalla kun juoksen ratikkaan.

Mieti siis joku mukava asia aamulle, ja laita se valmiiksi odottamaan sinua. Laita heti noustuasi soimaan jotain musiikkia josta tulet hyvälle tuulelle ja nauti rauhallisesta aamusta.

Urheilu heti aamusta on myös loistava tapa aloittaa päivä, varsinkin jos loppupäivästä ei meinaa aikaa sille riittää. Esimerkiksi joka-aamuinen joogahetki voisi toimia hyvin.
Nyt nautin suuresta kahvikupistani ja alan valmistautua päivään :)

Hyvää tiistaita kaikille!

Kommentit

sanni (Ei varmistettu)

toi on kyllä niin totta, aamut kun ehtii rauhassa syödä aamupalaa on kyllä niin ihanaa. ja viikonloput varsinkin :) mutta ihanalta näyttää sun kämppä! asutko yksin vai poikaystävän? kanssa?:)-sanni

Elisa (Ei varmistettu)

Sain ne kaverilta synttärilahjaksi joitain vuosia sitten. Taisi olla Accessorieziltä :) ne on kyllä talven pelastajat. Mulla on monia erilaisia, kun jalat aina palelee. Varmaan nyt kun joululahjat tulee kauppoihin, noita alkaa näkymään taas useissa paikoissa :)

Elisa (Ei varmistettu)

Viikonloppuaamut on kyllä parhaita <3 asun poikaystävän kanssa :) kiitoksia! Kämppä on vielä aika vaiheessa, mutta kiva siitä tulee!

Anonymous (Ei varmistettu)

hei löysin vasta sun blogin ja vaikuttaa hyvältä mistä saa vinkkejä ku ite tykkään treenailla. haluisikko näin aika alottelijalle kertoa mitä kannattaa tehä ja miten usein? :)

Elisa (Ei varmistettu)

Moi! Kiva kuulla että tykkäät :) mun mielestä kannattaa tehdä monipuolisesti kaikkea urheilua mistä pitää. Liikkeet on kiinni siitä, mitä haluaa kehittää. Onko sulla jotain tiettyä mistä haluaisit vinkkejä?:)

Anonymous (Ei varmistettu)

No vatsa hyvin treenatuksi ja kai sit pitää vastapainoksi tehdä vähä selkälihaksiakin? :) myös persettä ja reisiä!! eli kyykkyjä? oisko jotain pieniä vinkkejä näille? :) kiitos vastauksesta!

Elisa (Ei varmistettu)

Voisin yrittää tehdä noista postaukset :) mulla on pari lemppariliikettä pyllylle, mitkä on helppo tehdä myös kotona. Jalat teen yleensä salilla prässeissä ja sarjoja yleensä niin, että 10 toiston sarjoja 4. Välissä pieni hengähdystauko vain :)

Senja (Ei varmistettu)

toi on niin tuttu tunne: iltaisin ajatukset vilisee eikä uni tule, ja aamuista on pakko nipistää aikaa sille unelle. oon monesti miettinyt, että suosiolla laittaisi sen herätyskellon edes puoli tuntia aikaisemmin soimaan, niin ehtisi edes vähän meikata ja syödä jotain. mutta usein se menee niin, että vartissa vedän vaatteet päälle, pesen hampaat ja harjaan ehkä hyvällä tuurilla tukan :D nukkuminen on vaan niin kivaa haha

Elisa (Ei varmistettu)

Kuulostaa mun normaalilta aamulta! :D mutta ajattele niin, että jos se herääminen on jokatapauksessa yhtä hankalaa, silloin sen voi tehdä hyvin puoli tuntia aikaisemminkin!

Senja (Ei varmistettu)

ps. sun blogi on huippu, uusi lukija tässä hei!

Elisa (Ei varmistettu)

Kiiitos !:))

Janette (Ei varmistettu)

Ihana blogi ja ihana kroppa!! Sait uuden lukijan myös täältä. :)

Elisa (Ei varmistettu)

Voi kiitos Janette! :) tervetuloa!

mandariini (Ei varmistettu)

Itsekin uusi lukija, blogisi löytyi kun yritin etsiä fitnessiin liittyviä juttuja (kisalavat sellaisena pikku haaveena) :) tämä on kyllä kivunnut suosikkien joukkoon pirtteitten ja hyödyllisten juttujen takia. Esim. vatsalihastreeni oli hirmu tehokas kun teki pitkiä sarjoja, kiitokset siitä ;D

Elisa (Ei varmistettu)

Ihana kuulla! Tulinpa hyvälle tuulelle heti aamusta! :) ja huippua että vatsalihastreeni tehosi ;)

Tahra (Ei varmistettu)

Tuo on niin totta! Jos aamulla pitää mennä jonnekin, herään reilusti ajoissa. Että ehdin tehdä jotain piristävää ja mukavaa, sekä etsiä kadoksissa olevan kännykän, avaimet, hiusharjan, vaatekappaleet, kalenterin ja tietysti itseni. Mikään ei tee kiukkuisemmaksi kuin kiire, itseaiheutettu sellainen vieläpä.Jos aamulla ei tarvitse mennä mihinkään, herään ilman herätyskelloakin kahdeksaan mennessä. Vaikka olisin nukahtanut puoli neljä. Niinä aamuina kun pitää olla jossakin tiettyyn aikaan, tekisi kyllä mieli liipoa se herätyskello kuuhun, mutta kun saa itsensä hereille on tyytyväinen jos tuli herättyä pari tuntia ennen lähtöä.

Anonymous (Ei varmistettu)

Kivat tossut! mistäs olet hankkinut! pehmoisen näköiset :)

Elisa (Ei varmistettu)

Joo itseaiheutettu kiire on ihan kamalaa! Ja täälläkin heräillään viikonloppusinkin kahdeksaan mennessä. Toisaalta, meen nukkumaan lähes aina ennen yhtätoista :D

Tahra (Ei varmistettu)

Joo. Minäki menen nukkumaan klo 21-22. Mutta ei se sitä tarkota että nukahtais...

Kommentoi