Aloita aamusi rauhallisesti

Olen nukkunut huonosti lähiaikoina, koska päivät ovat olleet täynnä puuhaa, ja tuntuu ettei illalla saa rauhoituttua ollenkaan. Aamut ovat olleet hankalia, koska yöunet ovat jääneet vähiin. Siitä on seurannut se, että laitan illalla kellon soimaan myöhempään, ja aamuni on kiireinen. Se ei varsinaisesti ole kovin mukava tapa aloittaa päivä. Eilen päätinkin, että laitan kellon soimaan puoli tuntia aikaisemmin kuin normaalisti, ja nautin rauhallisesta aamusta. Tarvitsin aikaa itselleni ja täydelliselle rentoutumiselle.

Oli ihana herätä, kun ei tarvinnut ampaista salamana ylös. Loikoilin sängyssä hetken ja luin lehteä. Tästä voisi melkeinpä tulla tapa! Suosittelen kaikkia aamu-unisia kokeilemaan. Vaikka sain unta puoli tuntia vähemmän, oli olo virkeämpi. Tänään yritän mennä ajoissa nukkumaan.

Luin Me naiset Sport lehdestä, että ihmisen on helpompi herätä aamulla, jos jokin hänen lempiasioistaan on odottamassa häntä. Minä herään ainakin helpommin sillon kun pääsen lukemaan rauhassa lehteä ja katselemaan maileja läpi aamupalan parissa, kuin niin että tiedän joutuvani syömään aamupalan samalla kun juoksen ratikkaan.

Mieti siis joku mukava asia aamulle, ja laita se valmiiksi odottamaan sinua. Laita heti noustuasi soimaan jotain musiikkia josta tulet hyvälle tuulelle ja nauti rauhallisesta aamusta.

Urheilu heti aamusta on myös loistava tapa aloittaa päivä, varsinkin jos loppupäivästä ei meinaa aikaa sille riittää. Esimerkiksi joka-aamuinen joogahetki voisi toimia hyvin.
Nyt nautin suuresta kahvikupistani ja alan valmistautua päivään 🙂

Hyvää tiistaita kaikille!

Kommentit (19)
  1. Voisin yrittää tehdä noista postaukset 🙂 mulla on pari lemppariliikettä pyllylle, mitkä on helppo tehdä myös kotona. Jalat teen yleensä salilla prässeissä ja sarjoja yleensä niin, että 10 toiston sarjoja 4. Välissä pieni hengähdystauko vain 🙂

  2. Joo. Minäki menen nukkumaan klo 21-22. Mutta ei se sitä tarkota että nukahtais…

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *