APUA ALAKULOON

Pari viikkoa sitten minulla oli jotenkin harvinaisen alakuloinen ja vetämätön olo. Koska tiesin, ettei sille ole mitään järkevää syytä, marssin luontaistuotekauppaan etsimään jonkinlaista hoitokeinoa. Päädyin ostamaan kalaöljykapseleita, sekä B-vitamiinia. Näiden lisäksi syön vielä tupla-annosta D-vitamiinia. En tiedä, löytyykö syy jommasta kummasta/kummastakin vai onko kyseessä placebovaikutus, mutta en muista milloin olisin viimeksi ollut näin intoa ja energiaa täynnä. Viime viikonlopun vietin ulkoillen, kokkaillen, piirtäen ja graafisia ohjelmia opetellen. Käytin tunteja youtube-tutorialien katseluun ja olin innoissani opiskelemisesta. Sunnuntaina tuli vielä siivottua perusteellisesti asunto, käytyä läpi suuri taidetarvikelaatikko ja järjesteltyä portfoliota. 

Eilen olikin syyslomani ensimmäinen päivä ja aamusta asti minulla oli mahtava draivi päällä. Laitoin olohuoneemme sisustuksen uusiksi heti aamupalan jälkeen, koska olin päättänyt että me tarvitsemme ehdottamasti inspiroivan työtilan asuntoomme. Onneksi äitini lähti vielä illalla seurakseni Ikeaan, joten pääsin heti toteuttamaan visiota uudesta työpisteestämme. Aion vielä hankkia ison näytön ja tehdä seinälle vaihtuvaa inspiraatiokollaasia. Olen kuitenkin jo nyt hirmu tyytyväinen tähän uuteen työskentelypisteeseen. Pukkijalat maksoivat vain 8 euroa/kpl ja korkeakiiltoinen valkoinen pöytälevy 29e. Koska sohvapöytämmekin on irrallinen puinen pöytälevy, voi jaloista ja siitä tehdä joskus halutessaan ruokapöydän. 

 

Asioiden hoitamisesta tulee niin sairaan hyvä fiilis, vähän niinkuin urheilustakin. Sitä ei vain aina muista. Elämä tuntuu nyt vain kaikinpuolin niin paljon paremmalta kuin pari viikkoa sitten, että haluan vinkata näistä vitamiinien voimasta myös teille. Ehkäpä joku teistäkin on tuntenut olonsa hiukan puolikkaaksi. 

Kommentit (4)
  1. Mie en ymmärrä miks tää ei avaa siun blogia mobiili versiolla :/ johtuuks se siintä et oon tallentanu tän kirjanmerkkeihin? 🙁 ärsyttävää selata tätä ku pitää zoomailla sopivan kokoseks ::/

    1. Voi hitsi! Entä jos klikkaat postauksen otsikosta postauksen ns. ”auki”? Eikö silloinkaan? Itselläni se vaihtaa sen silloin mobiiliversioksi!

    1. Thank you!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *