Arjen pienet nautinnot

Nopeaa, terveellistä ja maukasta, niinkuin ennenkin :)

 Vaniljasoijamaitoa, jäisiä marjoja, 1 banaani, hiukan hunajaa ja lusikallinen camu camu-jauhetta.Pienillä variaatioilla tämän tyyppisiä pirtelöitä meillä nautitaan päivittäin. Tällä tavoin tulee pitkin vuotta nautittua marjoja ja saatua niistä hyviä antioksidantteja. Mitä yhdistelmiä te suositte? Laitatteko näihin protskujauheita?  Aasinsiltana tästä pirtelöherkusta, tuli mieleen kuinka omaan arkeensa voi luoda hiukan luksusta. Ne voivat olla tällaisia pieniä tekoja oman itsensä vuoksi, kuten pirtelö keskellä rankkaa päivää. Tai vielä parempi, jos päätät piristää jonkun läheisesi päivää! Tekojen ei tarvitse olla suuria, tärkeintä on ajatus. Minusta on ihana tulla iltavuorosta kotiin, kun kotona minua odottaa valmiiksi tehty iltapala. Yksi ilta sain avokado-kinkku-savujuusto-jälkiuunileivän ja mustikoita. Ihanaa arjen luksusta!   Pienet teot ja sanat siis merkitsevät paljon. Yllättäkää tekin läheisenne jollain arkisella, mutta huomaavaisella tavalla. Esimerkiksi silittämällä toisen paidat valmiiksi, pesemällä pyykkiä, ostamalla kukkia, tekemällä toisen herkkuruokaa, siivoamalla! Palkinnoksi saatte hyvän mielen, ja luultavasti toinen tekee sinun vuoksesi joskus jotain tulevaisuudessa. Laitetaan siis hyvä kiertämään :) Mitä mukavia yllätyksiä teille on tehty? Tai miten olette itse yllättäneet muita?

Kommentit

Elisa (Ei varmistettu)

Eipä mitään :) suosittelen!:)

Anonymous (Ei varmistettu)

Mullakin on smoothien peruspohjana yleensä marjat+banaani. Aamupalapirtelöön lisään usein kanamunan, puolikkaan avocadon, vähän kookosöljyä ja chian siemenhyytelöä. Noi chian siemenet on ihan must! Sisältää protskuja (+paaaljon kaikkea muuta hyvää) ja pitääkin kylläisenä tosi kauan! Pienellä määrällä kanelia saa myös kivan lisäviban smoothieen. :)

Anonymous (Ei varmistettu)

Ite oon tehnyt smoothien niin, että oon laittanu banaania, rasvattoman maitorahkan, mustaherukoita,( mustaherukat peittää hyvin maitorahkan happaman maun)joskus myös mustikoita ja maitoa. Täytyy kokeilla tuotakin ohjetta kun toi oma resepti tulee jo korvista ulos:D

Elisa (Ei varmistettu)

Oi, kuulostaapa herkulliselta. Tuo kookosöljy on ollut ostoslistalla jo useamman päivän, mutta aina unohdan sen kauppaan mennessä! Piti ihan googlata tuo siemenhyytelö, onko sulla suositella jotain merkkiä? Mä innostuin samantien :DKiitokset vinkeistä :)

Anonymous (Ei varmistettu)

Itse ostan chian siemenet Ruohonjuuresta, siellä myydään paria eri merkkiä (ainakin Cocovi). Sitä hyytelöä voi sitten valmistaa aina tarpeen tullen turvottamalla siemeniä vedessä. Hyytelö myös säilyy jääkaapissa useemman päivän. Suosittelen!

Elisa (Ei varmistettu)

Kiitos tiedosta! Pitää ostaa heti seuraavalla kerralla kun käyn ruohonjuuressa :) meidän ihan naapurissa oli ennen ruohonjuuri mutta se lopetettiin :( nyt ei ole tullut pitkään aikaan käytyä.

Elisa (Ei varmistettu)

Joo sitä nopeasti tulee kyllästyttyä siihen omaan lemppariin :DJa minulla ainakin loppuu välillä mielikuvitus kesken, vaikka mahdollisuudet ovat rajattomat!

Anna A (Ei varmistettu)

Mitenhän toimis rahka JA tuo soijamaito? Kunnon proteiinipaukku.Tuleeko tuossa soijamaidossa se soijan maku läpi? Ainakin Alpron jugurttiin koitin kerran tehdä smoothieta ja se oli ihan jäätävän pahaa (yleensä syön mitä vaan...). Tosin se Alpron soijasuklaajuoma on aivan ihanaa. Mitähän hyvää siihen voisi sekottaa smoothieta varten... Hmm...-Anna-

Elisa (Ei varmistettu)

Ei tule mielestäni yhtään läpi! Vaniljan maku on melko voimakas. En itsekään pidä kamalasti soijan mausta, ja soijaproteiinijauheet onkin joskus lentäneet roskikseen :DSuklaa + banaani on aina hyvä combo ;)

Katey (Ei varmistettu)

Oih, ihana smoothie resepti, pitääki pistää kokeiluu. Thanks! : )

Kommentoi