Arjen pienet nautinnot

Nopeaa, terveellistä ja maukasta, niinkuin ennenkin 🙂

 Vaniljasoijamaitoa, jäisiä marjoja, 1 banaani, hiukan hunajaa ja lusikallinen camu camu-jauhetta.Pienillä variaatioilla tämän tyyppisiä pirtelöitä meillä nautitaan päivittäin. Tällä tavoin tulee pitkin vuotta nautittua marjoja ja saatua niistä hyviä antioksidantteja. Mitä yhdistelmiä te suositte? Laitatteko näihin protskujauheita?  Aasinsiltana tästä pirtelöherkusta, tuli mieleen kuinka omaan arkeensa voi luoda hiukan luksusta. Ne voivat olla tällaisia pieniä tekoja oman itsensä vuoksi, kuten pirtelö keskellä rankkaa päivää. Tai vielä parempi, jos päätät piristää jonkun läheisesi päivää! Tekojen ei tarvitse olla suuria, tärkeintä on ajatus. Minusta on ihana tulla iltavuorosta kotiin, kun kotona minua odottaa valmiiksi tehty iltapala. Yksi ilta sain avokado-kinkku-savujuusto-jälkiuunileivän ja mustikoita. Ihanaa arjen luksusta!   Pienet teot ja sanat siis merkitsevät paljon. Yllättäkää tekin läheisenne jollain arkisella, mutta huomaavaisella tavalla. Esimerkiksi silittämällä toisen paidat valmiiksi, pesemällä pyykkiä, ostamalla kukkia, tekemällä toisen herkkuruokaa, siivoamalla! Palkinnoksi saatte hyvän mielen, ja luultavasti toinen tekee sinun vuoksesi joskus jotain tulevaisuudessa. Laitetaan siis hyvä kiertämään 🙂 Mitä mukavia yllätyksiä teille on tehty? Tai miten olette itse yllättäneet muita?

Kommentit (10)
  1. Kiitos tiedosta! Pitää ostaa heti seuraavalla kerralla kun käyn ruohonjuuressa 🙂 meidän ihan naapurissa oli ennen ruohonjuuri mutta se lopetettiin 🙁 nyt ei ole tullut pitkään aikaan käytyä.

  2. Itse ostan chian siemenet Ruohonjuuresta, siellä myydään paria eri merkkiä (ainakin Cocovi). Sitä hyytelöä voi sitten valmistaa aina tarpeen tullen turvottamalla siemeniä vedessä. Hyytelö myös säilyy jääkaapissa useemman päivän. Suosittelen!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *