Arkiaamiaisella

DSC_1355.jpg

Kaupallinen yhteistyö: Picnic

Minusta tuli todella kovan luokan Picnic-fani vuosia sitten. Kehittelin heidän bbq-kanapatonkiinsa niin pahan addiktion, että se oli saatava joka kerta kun olin lentokentällä työvuorossa. Olen edelleen sitä mieltä, että parempaa patonkia saa hakea. Miellän edelleen Picnicin patonki- tai uuniperunapaikaksi, vaikka sieltä saa melkein mitä vaan muutakin, varsinkin nykyään. Valikoima on eri aamuisin, iltaisin ja lounasaikaan.

Meillä on poikaystäväni kanssa tapana käydä välillä sellaisilla arkisilla aamiaisilla. Otetaan korttipakka tai Hesari mukaan ja painellaan johonkin syömään. Se on sellaista kivaa arjen pientä piristystä, ja toisaalta myös tapa saada lisää yhteistä aikaa. Vaadin tällaiselta aamiaiselta edullisuutta, nopeutta ja mutkattomuutta. Sellaista paikkaa, johon voi mennä nappaamaan nopeasti jotain purtavaa ennen palaveria sinä aamuna, kun jääkaappi ammottaa tyhjyttään.

Picnicissä on nyt tarjouksena aamiainen 5,90€ arkisin klo 10 asti ja viikonloppuisin 12, joka sisältää täytetyn aamiaisleivän/välipalan, tuoremehun ja kahvin tai herkkuaamiainen 8,90 €, johon kuuluu aamiaisleipä/välipala, smoothie ja erikoiskahvi. Kahveihin saa valittua eri maitovaihtoehdon ja tarjolla on esimerkiksi kauramaitoa. Tarjolla on myös chia-kaura- sekä tuorepuuroja tuoreilla marjoilla. 

Olin yllättynyt myös siitä, kuinka moni smoothie oli sopiva tällaiselle allergikollekin. Valikoimasta löytyi muun muassa appelsiinimehu, mango ja papaija smoothie sekä  appelsiinimehu,banaani, lehtikaali, mango ja sitruunaruoho smoothie. Tuotteet valmistetaan paikan päällä ja ovat valmiiksi take away pakkauksissa, joten aamiainen on helppo napata mukaan kiireisimpinä päivinä.

DSC_1375 copy.jpg

DSC_1378.jpg

DSC_1361 copy.jpg

DSC_1406.jpg

DSC_1380.jpg

DSC_1411.jpg

DSC_1364 copy.jpg

Picnic on kotimainen perheyritys, joista lähimmän löydät täältä. Nyt kannattaa myös ladata mobiilipassi heidän nettisivuiltaan, koska sillä saat -20% seuraavasta ostoksesta. 

Kommentit (2)
  1. Muuten ihan kiva mutta tuo muovijäten määrä 🙁

  2. Hauska sattuma, että teet yhteistyötä Picnicin kanssa, sillä ketjun omistaja asuu tiemme päässä 😀 Oikein mukava perhe.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *