ASIOITA, JOITA EN OLISI USKONUT KOKEVANI

Viimeisiin päiviin on liittynyt monta sellaista hetkeä, jotka tulee varmasti muistamaan läpi elämän. Sellaisia sattumuksia, joiden ymmärtää jo tapahtumahetkellä jäävän mieleen kirkkaasti. 

Jos tulevaisuuden minä, olisi kertonut että parin päivän aikana tulen tekemään nämä asiat, en olisi varmaan uskonut. Olen muun muassa:

Ajanut pyörällä keskellä lentokoneen kiitorataa,  kun huomaan että sieltä on laskeutumassa lentokone. Ei muuta kuin U-käännös ja hurjaa vauhtia polkeminen takaisin pusikkoon, josta olimme tulleet. 

Ajanut samaa kiitorataa keskellä yötä ilman yhtään ainuttakaan katulamppua mailla halmeilla kädessä vain pieni lelufikkari.

Taluttanut samalla reissulla pyörää pilkkopimeällä sillalla, jossa ei ole kaiteita ja puuttuu aina säännöllisin väliajoin lankkku tai kaksi. 

Nukkunut veden päällä sijaitsevassa mökissä, jonka ikkunoissa ei ole lasia, vaan merituuli tuntuu kasvoilla ja lepakot saattavat lentää sisään.

Katsellut alas asunnon terassilta ja nähnyt 20 cm halkaisijaltaan olevan meritähden ja kolme jättimäistä merimakkaraa. 

Makoillut terassilla, kun pelikaani lentää ylitseni niin että sen siivet osuvat vartalooni. 

Ostanut aurinkorasvaa kahdeksankympin kertoimella :D 

Ja kerrottakoon nyt vielä, ettemme siis missään adrenaliinipäissämme ole tuola kiitoradalla pyöräilleet, se on vain ainoa reitti mökillemme. Ja vanhemmilleni tiedoksi, että nyt tiedämme jo, miten saapuvista lentokoneista ilmoitetaan, joten tätä vaaraa ei tulevaisuudessa ole.

Photos: Tomi Taskula

Kommentit

Laurarosilla (Ei varmistettu)

Wou, mitä juttuja!! Ja aivan sairaan upeita kuvia<3 waude!!

Elisa Lepistö

Kiitos! Kaikki kunnia kuvaajalle <3

Lontoolainen (Ei varmistettu)

Hei Elisa! Harvoin, todella harvoin tulee kommentoitua postauksiin vaikka syytä olisi. Nyt kuitenkin tuli semmoinen fiilis, että haluan sanoa sen ääneen ; kiitos!! Kiitos kaikesta, mitä olet jakanut meille lukijoille. Sun postaukset ovat mielettömiä, niinkuin sinä itsekin. Sun kirjoitukset saa asioita miettimään uudella tavalla ja niistä saa paljon positiivista energiaa. Olet ihminen, jonka kanssa saisi varmasti antoisia keskusteluja. Kaiken tämän sisäisen kauneuden lisäksi olet mielettömän kaunis ulkoakin. Jotenkin luonnonkaunis. Toivon kaikkea hyvää sinulle ja unelmillesi. Nauti ajastasi !! Ps. Osaatko vinkata, joitakin hyviä mielenrauha ym. inspiroivia kirjoja?

Elisa Lepistö

Voi että mikä kommentti! Mitä nöyrimmät kiitokset! <3 Ihana kuulla, että postauksista on ollut iloa. Kirjoista Jon-Kabat Zinn -Olet jo perillä, Saku Tuominen - Hyvä elämä, lyhyt oppimäärä, Joseph Murphy - Alitajuntasi voima ja Sara Karlssonin & Pia Sievisen Hyvän elämän anatomia :) Siinä muutamia lemppareita matkan varrelta!

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihastuttavia pieniä paloja elämästäsi!:) Matkastasi tuli mieleeni udella kokemuksiasi upeiden elämyksien lisäksi toisesta laidasta. Kokemusteni perusteella hahmotan himpun luonnon tarjoamista ihanuuksista. En ole kuitenkaan ehkä koskaan joutunut pelkäämään niin paljon, kuin Costa Ricassa. Tosin epämiellyttävät kokemukset painottuivat lähinnä pääkaupunkiin San Joséen. Mietinkin sattuiko minulle vain todella huono tuuri vai näkyykö se myös muille?:)

Elisa Lepistö

Me ei olla San Josessa oltu ollenkaan, eikä tulla varmaan menemäänkään. Kiinnostaa enemmän vähän pienemmät ja rauhallisemmat kaupungit. Tällä hetkellä ainoa kokemus Costa Ricasta on Puerto Viejo ja se oli ainakin todella rauhallinen. Tosin riippuu myös paljon siitä, missä siellä pyörii ja mihin aikaan. Meidän rytmi on täällä sellainen, että heräillään ilman kelloa 6-7 aikaan ja ollaan nukkumassa viimeistään 22. Päiväsaikaan paikat on tosi iisejä, eikä mulla oo ainakaan ollut yhtään turvaton olo. Tosi harmi, että on jäänyt huono maku maasta :/ 

ElluH (Ei varmistettu)

Heippa Elisa,
En oo koskaan vielä sun postauksia kommentoinut, vaikka parisen vuotta oon sun blogia jo ehtinyt seuraamaan. Sulla on aina niin uskomattoman kauniita kuvia ja loistavia tekstejä, jotka tuo hymyn huulille ja parhaimmassa tapauksessa saavat pohtimaan elämää kaiken kaikkiaan ja eri kanteilta. Monesti sitä sortuu ihan turhaan valittamiseen ja sitkun-ajatteluun, vaikka monesti kaikki onnellisuuden avaimet on just sillä hetkellä ihan käsien ulottuvissa, siinä ympärillä ja siinä hetkessä. Kiitos, kun muistutat blogisi kautta keskittymään niihin pieniin onnen hetkiin, ja oot näyttänyt, että unelmat voi toteuttaa jos vaan tarpeeksi haluaa. :) Lisäksi sun reissuista on aina tosi kiva lukea. Yksi huono puoli näissä sun matkapostauksissa kuitenkin on: tulee ihan järjetön matkakuume!! :D
Kaikkea hyvää sulle ja aurinkoista loppureissua!

Elisa Lepistö

Ihana Ellu ja kiitos kommentistasi! Sait hymyn mun huulille :) Ja reissukuume on onneksi hyvä kuume ;) Kiitos, ja kaikkea hyvää myös sulle!<3

Jenni New life (Ei varmistettu)

Ihana, elämäntäyteinen postaus :)

Kommentoi