ASIOITA, JOITA EN OLISI USKONUT KOKEVANI

Viimeisiin päiviin on liittynyt monta sellaista hetkeä, jotka tulee varmasti muistamaan läpi elämän. Sellaisia sattumuksia, joiden ymmärtää jo tapahtumahetkellä jäävän mieleen kirkkaasti. 

Jos tulevaisuuden minä, olisi kertonut että parin päivän aikana tulen tekemään nämä asiat, en olisi varmaan uskonut. Olen muun muassa:

Ajanut pyörällä keskellä lentokoneen kiitorataa,  kun huomaan että sieltä on laskeutumassa lentokone. Ei muuta kuin U-käännös ja hurjaa vauhtia polkeminen takaisin pusikkoon, josta olimme tulleet. 

Ajanut samaa kiitorataa keskellä yötä ilman yhtään ainuttakaan katulamppua mailla halmeilla kädessä vain pieni lelufikkari.

Taluttanut samalla reissulla pyörää pilkkopimeällä sillalla, jossa ei ole kaiteita ja puuttuu aina säännöllisin väliajoin lankkku tai kaksi. 

Nukkunut veden päällä sijaitsevassa mökissä, jonka ikkunoissa ei ole lasia, vaan merituuli tuntuu kasvoilla ja lepakot saattavat lentää sisään.

Katsellut alas asunnon terassilta ja nähnyt 20 cm halkaisijaltaan olevan meritähden ja kolme jättimäistä merimakkaraa. 

Makoillut terassilla, kun pelikaani lentää ylitseni niin että sen siivet osuvat vartalooni. 

Ostanut aurinkorasvaa kahdeksankympin kertoimella 😀 

Ja kerrottakoon nyt vielä, ettemme siis missään adrenaliinipäissämme ole tuola kiitoradalla pyöräilleet, se on vain ainoa reitti mökillemme. Ja vanhemmilleni tiedoksi, että nyt tiedämme jo, miten saapuvista lentokoneista ilmoitetaan, joten tätä vaaraa ei tulevaisuudessa ole.

Photos: Tomi Taskula

Kommentit (9)
 1. Jenni New life
  13.1.2016, 18:28

  Ihana, elämäntäyteinen postaus 🙂

 2. Heippa Elisa,
  En oo koskaan vielä sun postauksia kommentoinut, vaikka parisen vuotta oon sun blogia jo ehtinyt seuraamaan. Sulla on aina niin uskomattoman kauniita kuvia ja loistavia tekstejä, jotka tuo hymyn huulille ja parhaimmassa tapauksessa saavat pohtimaan elämää kaiken kaikkiaan ja eri kanteilta. Monesti sitä sortuu ihan turhaan valittamiseen ja sitkun-ajatteluun, vaikka monesti kaikki onnellisuuden avaimet on just sillä hetkellä ihan käsien ulottuvissa, siinä ympärillä ja siinä hetkessä. Kiitos, kun muistutat blogisi kautta keskittymään niihin pieniin onnen hetkiin, ja oot näyttänyt, että unelmat voi toteuttaa jos vaan tarpeeksi haluaa. 🙂 Lisäksi sun reissuista on aina tosi kiva lukea. Yksi huono puoli näissä sun matkapostauksissa kuitenkin on: tulee ihan järjetön matkakuume!! 😀
  Kaikkea hyvää sulle ja aurinkoista loppureissua!

  1. Ihana Ellu ja kiitos kommentistasi! Sait hymyn mun huulille 🙂 Ja reissukuume on onneksi hyvä kuume 😉 Kiitos, ja kaikkea hyvää myös sulle!<3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *