BAR CART

Tiedättekö kun teini-ikäisenä piti lukea esimerkiksi kokeeseen, niin yhtäkkiä tulikin käytyä läpi vaatekaappi, siivottua kirjahylly, järjesteltyä pullonkorkkikokoelmat ja lajiteltua CD-levyt genreittäin? Haluaisin uskoa, että nämä vastuunpakoiluajat ovat ohi osaltani, mutta kummallisesti sitä huomaa keskittymisen herpaantuvan tässä opinnäytetyötä tehdessä. Suhtauduin työtaakkaan ehkä hiukan liian itsevarmasti ennen aloitusta ja mietin, että siinähän se hoituu vähän muun ohessa. 

Koska olen seikkaillut Pinterestin ihmeellisessä maailmassa kirjaston tietokantojen alkaessa puuduttaa, olen ihastunut monissa ihanissa sistuksissa vilahtaneisiin tarjoilukärryihin(?). Kävin kaivamassa kellarikomerostamme vanhan baarikärryn, koska nämähän ovat juuri sellaisia juttuja mitä kannattaa alkaa kesken lukupäivän puuhaamaan… Näen sieluni silmin itseni 50-luvun bisnesnaisena korkeissa koroissa, sikari kädessä kaatamassa rankan työpäivän jälkeen itselleni lasin viskiä. Todellisuudessa tämä skenaario on todella kaukana omasta arjestani, joten päätin käyttää baarikärryä ihan toisenlaiseen tarkoitukseen. Kirjahyllymme pursuaa kirjoista, jotka eivät enää sinne mahdu, joten kevensin sitä hiukan kärryyn. 

Päällä voi pitää vaikka kukkia, kynttilöitä, koriste-esineitä, hajuvesiä tai kauniita maljakoita. 

Olisin halunnut tämän oikeastaan olohuoneeseemme, mutta kaikki paikat alkaa olla täynnä. Tällä hetkellä tarjoilukärry saa toimittaa yöpöydän virkaa ja etsiä ehkä paikkaa sitten olkkarin puolelta myöhemmin. 

Nyt kuitenkin olisi aika ottaa itseä niskasta kiinni ja keskittyä taas itse opinnäytetyöhön. 

Kommentit (6)
  1. Vertaistukea saat täältä, nimittäin minäkin olen koko päivän yrittänyt tarttua tenttikirjoihin, tuloksetta. Haluaisitko tehdä joskus jonkinlaisen postauksen siitä, miten saisi itseä niskasta kiinni ja saisi tartuttua vastenmielisiinkin tehtäviin?:) Sulla on aina niin hyviä vinkkejä!

    1. Voin yrittää! 😀 Välillä tosiaan täälläkin motivaatiopulaa. Mutta on mulla ainakin pari vinkkiä 😉 TSemppiä tenttilukuihin!

  2. Tsempatkaamme toisiamme! Minullakin juuri meneillään opinnäytetyön tekeminen. Teen sitä kokopäivätyön ohessa ja valmista pitäisi olla toukokuussa! 🙂

    1. Ou nou! Toi on paha kun on vaan illat ja viikonloput aikaa 🙁 Mullakin on kaikki mahdolliset kurssit tässä keväällä, joten tulee pitkiä päiviä! Tsemppiä hurjasti ja mietitään että tää on tällanen hetken rutistus ennen valmistumista! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *