Barcelona part 2: pienellä rahalla vatsa täyteen!

Haluan vinkata myös tällaisesta buffet-paikasta Barcelonassa, jossa kävimme yhtenä päivänä lounaalla. Se oli Ronda de sant Peren ja Via Laietanan kulmassa, melko lähellä Placa de catalunyaa. Lounas taisi maksaa 10 euroa ja siihen kuului salaattibuffet keittoineen ja juomineen, sekä joko päivän pizza & pasta tai omavalintainen grilliherkku.

 

Salaattibuffet oli jo sellaisenaan todella hyvä. Varsinkin perunasalaatti oli omaan makuuni.

 

Salaattibuffetin kanssa oli Gazpachoa.

 

Grillattavat ruoat sai tosiaan itse valita omalle lautaselleen ja valikoima oli runsas. Valittavana oli erilaisia lihoja, mereneläviä, kanaa ja kasviksia.

 

 

 

 

Omalle lautaselleni päätyi kaikenlaista, mutta grillattu mustekala ja kuivatut tomaatit olivat parhaita.

 

Kyllä tämä Raxin voittaa 6-0 :)

Kommentit

Senja (Ei varmistettu)

heheee mekin käytiin täällä poikakaverin kanssa kun oltiin viime keväänä barcassa! tohon edelliseen postaukseen kirjoittelinkin, ettei mitään hyvää ruokapaikkaa löytynyt, niin taisin kyllä liioitella, sillä tää oli yks niistä ainoista hyvistä! :D eihän siis mikään tunnelmallinen gourmee, mutta toimi todella lounasaikaan kun oli koko aamun ympäriinsä kävellyt! vieläkin jaksetaan muistella tota salaattipöydän tarjontaa ja varsinkin cazpacho jäi mieleen, voi miten hyvää se oli :) ja se oli myös kiva juttu kun noita ruokia sai viedä sinne grillattavaksi ja valita itse mitä halusi=) käytiin itseasiassa tuolla useamman kerran ;D miksei suomessa ole tommosia laadukkaita seisovia pöytiä.... varmaan ei olisi kovin kannattavaa tällä suomalaisella mentaliteetilla "syö koko rahan edestä" haha :D

Elisa (Ei varmistettu)

Joo mä kannatan myös Suomeen samaa konseptia;) täällä ei taida hirveästi olla mitään terveellisiä buffetteja? Turussa on tietty ihana Tinton salaattibuffa, mutta muita en oikein keksi.

(Ei varmistettu)

Siis valittiinko tuosta raakaa lihaa lautaselle, jonka jälkeen se vasta grillattiin? Varmaan hyvää juu, mutta aika outoa :D Toivottavasti sitä ei sitten syöty enää samalta lautaselta... :D

Kipsu (Ei varmistettu)

En tiedä mikä konsepti tuolla Barcelonassa oli, mutta jenkeissä asuessani yks meidän perheen lempiravintoloista oli sellanen wokkimesta, eli sait kulhon ja tungit sen täyteen haluamiasi raaka-aineita (nuudelia, lihoja, vihanneksia) ja valitsit pieneen maustekippoon kastikkeen (noin 10 eri vaihtoehtoa), ja sitten menit semosselle tiskille, missä pari kokkia wokkasi useita annoksia samaanaikaan (siinä oli sellanen järjetön paistinlevy ja sitte siinä oli vierivieressä niitä kymmeniä wokkeja). Ja sitte ku lihat oli kypsät ni ne kaapi sen siitä levyltä ja törkkäs lautaselle.

Hittoku en muista paikan nimeä. Se oli ihan huippu. Suomeenki samanlainen pliis!

Elisa (Ei varmistettu)

Ihan samalta tosiaan kuulostaa!:) ja kannatan, tänne samanlainen!;)

Barceloneta (Ei varmistettu)

Barcelonassa oli 3-4 ja yleisesti Espanjassa lukuisia 100 montaditos ravintoloita. Sieltä sai hyvän lohi-, välimeren- taikka cesar-salaatin 2e hintaan! Jos puhutaan, että hinta on kriteeri :)

Kommentoi