Barcelona part 2: pienellä rahalla vatsa täyteen!

Haluan vinkata myös tällaisesta buffet-paikasta Barcelonassa, jossa kävimme yhtenä päivänä lounaalla. Se oli Ronda de sant Peren ja Via Laietanan kulmassa, melko lähellä Placa de catalunyaa. Lounas taisi maksaa 10 euroa ja siihen kuului salaattibuffet keittoineen ja juomineen, sekä joko päivän pizza & pasta tai omavalintainen grilliherkku.

 

Salaattibuffet oli jo sellaisenaan todella hyvä. Varsinkin perunasalaatti oli omaan makuuni.

 

Salaattibuffetin kanssa oli Gazpachoa.

 

Grillattavat ruoat sai tosiaan itse valita omalle lautaselleen ja valikoima oli runsas. Valittavana oli erilaisia lihoja, mereneläviä, kanaa ja kasviksia.

 

 

 

 

Omalle lautaselleni päätyi kaikenlaista, mutta grillattu mustekala ja kuivatut tomaatit olivat parhaita.

 

Kyllä tämä Raxin voittaa 6-0 🙂

Kommentit (6)
 1. Barceloneta
  25.7.2013, 12:28

  Barcelonassa oli 3-4 ja yleisesti Espanjassa lukuisia 100 montaditos ravintoloita. Sieltä sai hyvän lohi-, välimeren- taikka cesar-salaatin 2e hintaan! Jos puhutaan, että hinta on kriteeri 🙂

 2. Siis valittiinko tuosta raakaa lihaa lautaselle, jonka jälkeen se vasta grillattiin? Varmaan hyvää juu, mutta aika outoa 😀 Toivottavasti sitä ei sitten syöty enää samalta lautaselta… 😀

  1. En tiedä mikä konsepti tuolla Barcelonassa oli, mutta jenkeissä asuessani yks meidän perheen lempiravintoloista oli sellanen wokkimesta, eli sait kulhon ja tungit sen täyteen haluamiasi raaka-aineita (nuudelia, lihoja, vihanneksia) ja valitsit pieneen maustekippoon kastikkeen (noin 10 eri vaihtoehtoa), ja sitten menit semosselle tiskille, missä pari kokkia wokkasi useita annoksia samaanaikaan (siinä oli sellanen järjetön paistinlevy ja sitte siinä oli vierivieressä niitä kymmeniä wokkeja). Ja sitte ku lihat oli kypsät ni ne kaapi sen siitä levyltä ja törkkäs lautaselle.

   Hittoku en muista paikan nimeä. Se oli ihan huippu. Suomeenki samanlainen pliis!

   1. Ihan samalta tosiaan kuulostaa!:) ja kannatan, tänne samanlainen!;)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *