Be intuitive. Imaginative. Ingenious !

 

Yhtenä päivänä bussissa minulle tuli sellainen olo, että bussikuski ajaa varmaan pysäkkini ohi. Yskäsin jo valmiiksi äänen auki siltä varalta, että joudun huutamaan bussin takaosasta. Joku kuitenkin viittoili bussia pysähtymään pysäkille ja mietin, että miksiköhän edes mietin ettei se pysähtyisi. Ja kas kummaa, kuski ei avannutkaan ovia vaan jouduin huutelemaan niitä auki.

 

Olen miettinyt lähiaikoina tällaisia ennakkoaavistuksia, mitä ei pysty järjellä selittämään. Ne ovat todella mielenkiintoisia. Jotkut ihmiset tuntuvat olevan paljon intuitiivisempia kuin muut. Haluaisin kovasti kehittää myös omaa intuitiotani.  Hesarin vanhassa pääkirjoituksessa oli juttua intuition käyttämisestä ajattelun keskeisimpänä voimana. ”Tutkimukset tieteiden, yritystalouden ja taiteiden alueilta osoittavat, että intuitiolla on suuri merkitys uuden keksimisessä ja innovatiivisten läpimurtojen kehittelyssä.” Lähde

 

Etsiskelin aiheesta tietoa eri lähteistä ja yleisin ohje intuition parantamiseen oli rauhoittuminen ja oman mielen tarkkaileminen. Kehoitettiin myös parantamaan yleisesti havaintokykyä ja kiinnittämään huomiota omiin sisäisiin tuntemuksiin ja aistimuksiin. Tulisi oppia tunnistamaan omat havainnot ja osata erottaa ne peloista tai toiveajattelusta.

 

Tämä onkin mukava itsensäkehittämisprojekti syksyyn. Uskon että suurempi intuitiivisuus voi todella auttaa luovassa työssä ja raottaa hiukan ovea tiedostamattomaan mieleen. Saa nähdä, millainen meedio meikäläisestä kuoriutuu tässä kevääseen mennessä!

 

Jos teillä on hyviä vinkkejä tämän kehittämiseen, kertokaa ihmeessä.

 

Ihanaa sunnuntaita kaikille!

Kommentit (25)
  1. Ihan ohi aiheen menee, anteeksi siitä, mutta mistä oot ostanut noi kuvassa näkyvät housut?! 🙂

  2. Mulla on aika usein ollu noita tollasia, että tiiän et jotain tapahtuu tai aavistan et niin tapahtuu ja sit se oikeesti tapahtuu,se on iha äly pelottavaa joskus. Tässä taannoin oltiin ajelemassa autolla kaveraiden kanssa ja ajattelin että tänää tapahtuu jotai kauheeta et ajetaa kolari tai jotain vastaavaa ja ainoona laitoin turvavyön kiinni koska olin ihan varma et kohta rytisee , ja niinhän se kävi .. onneksi ei kuitenkaa kellekkään pahemmin mitään sattunu mutta kuitenki tollasessa tilanteessa se on aika ilkee tunne ku on kokoajan tienny et jotain tapahtuu eikä muille sano mitää ku ajattelee et no tuskin nyt sillee tapahtuu..Mut asiasta toiseen, mukavaa inspiraatiota antaa sun blogis syksyn synkkiin hetkiin,kiitos kovasti noista ruokaohjeistaki!! 🙂 Menee yks ohjekokeiluu jo heti tänää 🙂 Mukavaa syksyä sinne :)!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *