BEARDS AND FLANNELS

 

Lähiaikoina olen kuunnellut Pink Floydia melkein kyllästymiseen saakka. En tiedä mikä siinä on, mutta se jotenkin sopii erityisen hyvin tänne asuntomme tunnelmaan. Vanhat Spotify-listani ovat kuulostaneet tylsältä ja kaikki kappaleet loppuunkuunnelluilta. Viime viikolla löysin tällaisen valmiin listan, kuin Beards and Flannels, jota kuuntelin laahustaessani tuolla vesisateessa yhtenä päivänä koluten East Villagen Vintage-putiikkitarjontaa. 

Yleensä tällaisilla valmiilla indie-listoilla on aina suurin osa samoja kappaleita, kuin omallakin listalla, mutta tällä kertaa yllätyin positiivisesti. Melkein kaikki kappaleet olivat uusia tuttavuuksia. 

Onko jollain vinkata joistain muista hyvistä valmiista Spotify-listoista? Voi olla ihan mitä vain genreä tai tunnelmaa, olen aika kaikkiruokainen musiikin suhteen. 

Kommentit (8)
  1. En tiiä jospa oot jo löytäny listan nimeltä A Shot of Indie, itellä sen tekijänä on Spotify Netherlands (olen Hollannissa, joten en tiedä miten nuo toimivat… voitko löytää tuota täsmälleen samaa listaa, jos olet USA:ssa hmm) Anyway, tykkään ja löytyy aina jotain uusia biisejä/artisteja!

    1. Kiitos vinkistä Lina-Maria! Löytyi täältäkin ja aloin heti kuuntelemaan! 🙂 hyvältä kuulostaa!

  2. Aivan uskomattoman kaunis tuo 4. kuva!

    1. Kiitos! 🙂 Oli kyllä upea maisema!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *