BIRDWATCHING

Mindo on tunnettu hyvistä lintubongaus-mahdollisuuksistaan, joten pitihän meidänkin sitten lähteä katselemaan kolibreja. Mindon ”keskusta” on hyvin pieni. Siinä on vain yksi päätie ja pari muuta ristikkäistä katua. Yhden kadun päässä oli ravintola, jonka takapihalle pääsee ihailemaan lintuja. Vaikka emme kummatkaan ole mitään ornitologeja, oli kokemus silti melko pysäyttävä. 

Lintuja tosiaan lenteli satoja(?) jatkuvasti ihan siinä puolen metrin päässä. Tuijottelimme kolibreja vaikka kuinka pitkään, kunnes bongasin ylempää puusta myös muutaman tukaanin! Ne olivat kuitenkin niin korkealla, etten saanut niistä kuvaa, koska kamerassani ei ole zoomia. Oli kuitenkin pakko räpsiä näistä useampi kuva. Nyt siis pientä luontokuva tykitystä luvassa.

Mindo is one of the best places for birdwatching worldwide, so we had to go look at some hummingbirds. There is a restaurant in Mindo, which has a backyard filled with different birds. The sight was really cool, with hundreds of birds flying in front of us. 

Kommentit (2)
  1. Nyt on ihan pakko pistää pitkästä aikaa kommenttia tulemaan.. On ollut ihan mielettömän upeaa seurata teidän reissua! Ensinnäkin kiitos monista NYC vinkeistä, jotka pistin joululomalla hyvään käyttöön. Nyt viimeisten kuukausien kuvat mitä upeammista maisemista trooppisista paratiisikohteista ovat sanoinkuvaamattoman upeita. Myös pohdiskelevat tekstit mitä usein kirjoitat ovat saaneet pohdiskelemaan omaa elämää.
    Start living your best life on ehdottomasti mun suosikki blogi tällä hetkellä sen huikean monipuolisuuden vuoksi. Upeat kuvat, persoonallinen ote pukeutumiseen ja mietiskelevät, ajatuksia herättävät teksit = täyden kympin paketti!

    1. Voi miten ilahdutitkaan iltaani! Kiitos kiitos KIITOS <3 ihan mahtava kuulla!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *