Boat fun

DSC_0127.jpg

Huh miten siisti päivä takana! Ystävämme oli vuokrannut meille pienen veneen Goboat-nimisestä paikasta kahdeksi tunniksi. Se maksoi n. 100 euroa, joka ei neljälle jaettuna ollut paljon. Veneeseen mahtuu 8 henkilöä, joten isommalla jengillä se tulisi vieläkin halvemmaksi. Veneen keskellä on pöytä, johon ihmiset kantoivat coolereissa viinejä, ja joillain oli kunnon ruokatarjoilutkin. 

Sitten paatilla seilataan kanavia pitkin, nautitaan maisemista ja ruoasta. Oli niin kuuma ilma, että veneily oli ihan loistava tapa viettää päivä. Tuolla säällä ei olisi jaksanut kummempia puuhailla, mutta silti tuli nähtyä uusia paikkoja samalla kun loikoili paatin reunalla. 

Suosittelen ehdottomasti vuokraamaan tällaisen jos olette Köpiksessä lomailemassa. Ainoa asia, mikä harmitti, oli se että olimme ottaneet veneen vain kahdeksi tunniksi. Siellä olisi viihtynyt vaikka koko päivän. 

We rented a boat from goboat.dk and had the best day ever! The boat is big enough for 8 people and you can bring your own food and drinks with you. We had it for 2 hours and it was 100 euro. I definitely recommend renting one of these if you’re in Copenhagen during summer. 
DSC_0032.jpg

DSC_0035.jpg

DSC_0047.jpg

DSC_0065.jpg

DSC_0067.jpg

DSC_0079.jpg

DSC_0083.jpg

DSC_0096.jpg

DSC_0110.jpg

 

 

Kommentit (3)
  1. Hei tällasia veneitä on nykyään Turussakin, tänne siis viettämään kesäpäivää 😉

    1. EIKÄ! Mä sanoinkin just tytöille et harmi kun toi ei toimi Helsingissä, mutta että Turussa vois toimia. Täytyy ehkä tulla! 😀

      1. Piti vielä tulla mainostamaan, että löytyy muuten kelluva paljukin, jolla pääsee menemään Aurajokea edestakaisin 😀 Kyllä kesä on vaan upeaa aikaa, Helsinkikin on aikast täydellinen kesäkaupunki, kun sinnepäin eksyy :))

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *