Boheemi kesäkampaus

boho1.jpg

Meillä oli poikaystävän vanhempien luona eilen kesäkauden avajaisjuhlat ja tein niihin tällaisen superhelpon kampauksen. Valitettavasti oli niin synkkä ilma, ettei sen kuvaamisesta mahtanut tulla mitään. Ajattelin kuitenkin julkaista kuvat, vaikka niistä tulikin ihan rakeisia. Toivottavasti selityksineen kuitenkin näistä saa jotain tolkkua. Kampaus on todella helppo, sillä siihen ei tarvitse mitään muuta kuin ponnareita.boho2.jpg

1. Aloita kierittämällä ohimoilta noin 1/3 hiuksista pötköille ja yhdistä ne keskellä pienellä hiuslenkillä. Kiepauta ponnari vielä kerran keskelä läpi. 

2. Ota seuraavat osiot hiuksia hiukan alempaa ja tee niistä taas puoliponnari.

3. Löysää ponnaria hiukan ja tee jaa se kahtia keskeltä.

4. Pujota ponnari taas välistä.

5. Toista kohdat 3 ja 4 alemmilla hiuksilla.

6. Kerää loppuhiukset sotkuiselle sykerölle ja laita kiinni ponnarilla. Lopuksi voi vielä löystää kampausta mielensä mukaan. Mitä sotkuisempi, sitä boheemimpi. 

Kampauksesta tulikin juhlissa jo kyselyitä ja epäilyjä, sopiiko se lyhyelle tukalle. Mielestäni tämä käy kaikenpituisille hiuksille ja on siitä kiva, että sen voi jättää mihin tahansa vaiheeseen. Ainakin nelosvaihe miellyttää omaa silmää ja sitä tulee varmasti kesän aikana käytettyä uudestaankin. 

 

I made this super easy boho hairdo yesterday. You’ll only need 4 ponytails, no bobby pins are needed. 1. Start by twisting little sections of hair from the both sides of your head and tie them with a ponytail. Make a loop and push the hair from it through. 2. Take the next sections of hair and do a ponytail of them again. 3. Loosen the ponytail up a little bit and divide it to two sections 4. loop the hair from the middle again. 5. Repeat 3 and 4 with lower parts of the hair. 6. Make a messy bun out of the remaining hair. 

Kommentit (8)
  1. aheartyvibe
    17.5.2016, 17:38

    Oon nähnyt tän kaltaisia kampauksia ennenkin, mutten oo saanut aikaiseks kokeilla. Viimein sun innostama väsäsin tänään pikaisesti ekaa kertaa ja onnistui ihan kivasta. Kiitos siis vinkistä ja selkeistä ohjeista. Ihana blogi sulla ja kiva kun löytyy myös syvempää pohdiskelua!

  2. AnotherTaru
    17.5.2016, 08:51

    Kiitos vinkistä! Yritin äsken pyöritellä omia keskipitkiä hiuksia puolisen tuntia, mutta mulla on vaan niin liukkaat hiukset, että noi pyöritykset lähtee heti rullautumaan auki… Vaikka miten tiukalle ponnarin laittoi! No, sain tehtyä pään molemmin puolin kaksi sykerölettiä… 😀 Jo nyt alkaa tuntua siltä, että bad hair day jatkuu sillä, että vedän hiukset perinteiselle ponnarille. Ehkä ensi kerralla aloitan koko homman sillä, että teen nää pesemättömiin hiuksiin ja suihkutan ihan pirusti lakkaa! 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *