Boheemit talvilookit & BLACK FRIDAY MEGA-ALE!

bohowinter.jpg

boholuxe.jpg

Olen varsin kaikkiruokainen tyylini suhteen, ja usein pukeutumiseen vaikuttaa hyvin paljon se, missä olen. Tuntuu että kaikista tylsin pukeutuja olen Helsingissä. Eikä se missään nimessä ole Helsingin tai Suomen syy, taidan vain laiskistua aina kotikulmilla. Lämpimiin maihin reissatessa tyylini muuttuu aina hiukan boheemimmaksi. 

Täällä olen taas kirppiksillä kiertäessäni tarttunut kaikkiin hulmuaviin helmoihin, leveisiin lahkeisiin ja 70-luvun printteihin. Mitään ei ole kuitenkaan tullut ostettua, sillä tiedän ettei niitä tulisi käytettyä kuin maksimissaan pari kertaa vuodessa Suomen ilmoissa. Kun suustani oli päässyt varmaan viidennen kerran ”asuispa jossain lämpimässä, että tyyli voisi olla aina tällainen” päätin ryhdistytyä ja etsiä vähän säärealiteetit mielessä vähän boheemimpaa talvipukeutumisinspiraatiota. Ja löytyihän sitä. 

Oikeastaan tällainen bohotyyli näyttää jopa mielenkiintoisemmalta, kun siinä on kerroksia ja enemmän elementtejä. Hulmuavia helmoja yhdistettynä pitkiin housuihin, suuria villapaitoja päällekkäin, pörrötakkeja, pipoja ja näyttäviä koruja. Näin haluan pukeutua Suomeen palatessani! Toivottavasti joku inspiroituu siellä yhtä paljon näistä kuvista.

Nellyllä alkoi nyt Black Friday alennukset, joten kaikki tuotteet (myös siis muiden brändien) on -20% alennuksessa, jonka lisäksi on tunneittain vaihtuvia superdiilejä. Olen itse tilannut muun muassa nahkaiset Martensini ja vaaleanpunaiset mokkanahkaiset Vansin old schoolit Nellyltä, joten nyt saa niitäkin edullisesti. Tekisi melkein mieli ostaa nyt nämä sk8-hi:t! Tänään onkin parhaita päiviä nettishoppailuun.

collage copy.jpg

1. here* 2. here* 3. here* 4. here* 5. here* 6. here* 7. here* 8. here* 9. here* 10. here* 11. here* 12. here* 13. here* 14. here* 15. here* 16. here*

 

accessories copy.jpg

1. here* 2. here* 3. here* 4. here* 5. here* 6. here* 7. here* 8. here* 9. here* 10. here* 11. here* 12. here* 

*ADLINKS

Kommentit (2)
  1. Samaistun niin tohon pukeutumishommaan! Tänä syksynä oon viettänyt aikaa New Yorkissa ja tällä hetkellä asun Torontossa, ja täällä tulee pukeuduttua paljon hauskemmin! Monta kertaa oon kävellyt jonkun vaatteen ohi ja miettiny että ”tota ei kuitenkaan tulis käytettyä Suomessa”. Täytyy ruveta Suomessa kiinnittämään enemmän huomiota tähän koska en haluu palata semmoseen tylsimys tyyliin aina kun käyn siellä. En tiedä onko täälläpäin ympärillä jotenkin enemmän inspiroivia ihmisiä pukeutumisen suhteen vai mikä siinä on.

    1. Ah, samaistun hyvin! Nycissä mulla on aina kaikkein inspiroitunein olo. Se kaupunki vaan jotenkin aina saa aikaan hullun pukeutumisfiiliksen 😀 Ja onhan ne ihmiset varmasti osasyy siihen.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *