BOOTCAMP-LUPAUKSENI

Wipii ! Wuhuu ! Cosmon Bootcamp on taas täällä. MyCosmon sivut siis täyttyvät treenipostauksista, toistemme tsemppauksesta ja omien treenitavoitteiden jakamisesta. Omat tavoitteni ovat yksinkertaiset, mutta silti itselleni haastavat. Tai no, kävely ei kovin haastavaa ole mutta halusin laittaa sen listalleni, jotta se tulee tehtyä.

Treenitavoitteet:

 • Pystyn lankuttamaan 3,5 minuuttia
 • Kävelen tai hölkkään vähintään 15 km / viikko
 • Pystyn vetämään 7 leukaa putkeen

Leukojen veto tulee varmasti olemaan haasteellisin näistä, mutta tänään alkaa sen treenaus! Niissä kehittyy melko nopeasti, joten harjoittelu on palkitsevaa. Rakastan myös sitä, kuinka ryhti paranee leukoja vetäessä. Niiden jälkeen on jotenkin rintakehä niin auki, että tulee mieleen vanhat kunnon balettiajat. Pidän muutenkin tuollaisista liikkeistä, jotka kehittävät montaa lihasta samaan aikaan.

Nyt voi muuten jo pikkuhiljaa siirtää treenit ulkosalle ja hölkkäillä tuonne rantaan leuanvetopaikoille. Saa samalla päivän annoksen raitista ilmaa. Aurinkoisella säällä tulee muutenkin oltua paljon aktiivisempi. Pienet matkat tulee käveltyä ja pidemmät pyöräiltyä. Iltaisin taas tulee lähdettyä pelailemaan esimerkiksi korista, eikä jää yhtä helposti makoilemaan sohvalle Netflixiä tuijottelemaan. 

Minkälaisia tavoitteita teillä on treenien suhteen? 

Kommentit (4)
 1. Kun alotin tekemään leukoja sain tehtyä tasan yhden. Ihan parissa kuukaudessa kehityin ja nykyään saan tehtyä 8 putkeen, joskus jopa 9! Oma vinkkini on tähän treenikaverin apu: kun et meinaa jaksaa, treenikaveri nappaa nilkoista kiinni ja avittaa hieman. Kaverin ei tarvitse lopulta kuin pitää kiinni ja oma mielesi taistelee sinut ylös saakka, lopulta saat tehtyä leuat jo ilman kaverin tsemppaustakin 🙂

  1. Ihan mahtavaa!!! Ja tosiaan, niissä kehittyy ihan yllättävän nopeasti. Hyvä vinkki myös 🙂 Itse oon tehnyt vikat toistot hypyllä. Sekin helpottaa aikalailla 🙂

 2. Leuanvedot kuuluu omiinkin tavoitteisiin!
  Ja voisin heittää lisäksi vaikka käsilläseisonnan ja skorppionin. 🙂

  1. Hyviä tavoitteita! Haha, mun piti ihan googlata että mikä toi skorpioni on! 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *