Brooklynin paras näköalaravintola

DSC_5806.jpg

Tuntuu että on tullut tehtyä paljon enemmän asioita nyt kun on täällä ”vain” hiukan alle kuukauden päivät, verrattuna siihen kun täällä asui. Silloin monia juttuja tuli lykättyä, kun eli illuusiossa että aikaa on vaikka kuinka. Samalla tavalla tuntuu ettei Helsingissä tule niin paljon tehtyä asioita. Nyt kun ystäväni asuu täällä ja tulee kesällä Suomeen, mahtuu pariin viikkoon vaikka mitä elämyksiä, kun hän on moottorina kaikelle sillä on paikalla niin vähän aikaa. 

Nyt täällä ollessa päätin täyttää reissun kaikella mihin kohta ei taas ole mahdollisuutta. Perjantaina menimme Brooklyn Bridge Parkissa sijaitsevaan Pilot nimiseen ravintolalaivaan syömään. Se sijaitsee laiturilla 6 ja tarjoilee muun muassa ostereita. Itse laiva on rakennettu 20-luvulla ja on todella kaunis. Pienet tunnelmalliset pöydät ovat vieretysten ja pienet lamput valaisevat hämyistä kantta pimeän tullessa. Olimme varanneet pöydän 19.15, mutta oikeastaan sen olisi voinut ehkä ottaa vähän aiemminkin niin olisi saanut syödä samaa aikaa kun aurinko laskee horisontissa. Eipä tosin ollut yhtään hullumpi maisema tämäkään.

Ruokakin oli todella hyvää, joskin annokset olivat hiukan pieniä. Kovimmalla nälällä paikka ei ehkä ole paras, mutta ihan täydellinen esimerkiksi pienelle iltapalalle tuhdin lounaan jäljiltä. Ja miksei tänne voisi tulla vain drinkeillekin ihailemaan edessä avautuvaa maisemaa. Itse päätin ainakin että tänne on jatkossa tultava jokaisella Nycin reissulla, joka sijoittuu lämpimään vuodenaikaan. Kuten ehkä kuvistakin näkee, oli kummallakin aika hyvä olla eilen. 

Ihanaa sunnuntaita!

DSC_5779.jpg

DSC_5780.jpg

DSC_5795.jpg

DSC_5823.jpg

DSC_5826 copy.jpg

DSC_5842.jpgDSC_5803.jpg

DSC_5856.jpg

DSC_5832.jpg

DSC_5844.jpg

DSC_5850.jpg

DSC_5852.jpg

DSC_5857.jpg

DSC_5805.jpg

DSC_5854.jpgDSC_5862.jpg

Kommentit (3)
  1. Siiri / Pilkettä
    25.9.2017, 16:05

    Vau, onpa ihanan näköistä! 😮

  2. Niin ikävä tuota kaupunkia! Milloin olet asunut siellä ja kuinka pitkään? Teitkö siellä jotain muita töitä bloggaamisen lisäksi? Missäpäin asuit ja paljonko maksoi asuminen? T: New york-fani 😀

    1. Asuin vain sen 3 kuukautta, minkä pystyy olla ilman viisumia. En tehnyt muita töitä, kun työviisumin saaminen on superkallista ja hankalaa :/ Asuin Lower East Sidella ja vuokra oli jotain 2300/kk muistaakseni! 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *