Butcher’s Daughter

DSC_6037.jpg

Ensimmäinen aamu aloitettiin Butcher’s Daughterin aamiaisella. Rakastan tämän paikan sisustusta, eikä kyllä ruoatkaan ole yhtään hullumpia. Nyt tulimme vielä juomaan kämpille parit santsikupit töiden teon lomassa, jotta jaksaa käppäillä tänään ympäriinsä. Viime viikolla täällä oli jo ihan helteistä, mutta nyt on taas yllättävän kylmä. Muuten ei viileä sää haittaisi menoa lainkaan, mutta ei ole oikein tarpeeksi lämmintä vaatetta mukana ulkona hengailuun. 

Toisaalta hyytävä sää on hyvä tekosyy suunnata Sadun vaatekaapille, josta kävin jo tänään varastamassa asun 😀 Nyt lähden kuitenkin vähän pyörimään kauppoihin, on nimittäin muutamia asioita joita pitää hankkia ennen Suomeen tuloa. Snapchatista voi seurata lisää Nyc-tunnelmia (@pikkutyyppi).

We started the morning from Butcher’s Daughter, which is a really cool vegetarian place in Nolita. I love the decoration in there, and the food isn’t bad either 🙂 Now we’re doing some work at the apartment and sipping more coffee. But soon I’ll go to do some shopping, beacause there are some things I have to buy before coming to Finland. 

DSC_6039.jpg

DSC_6041.jpg

DSC_6042.jpg

DSC_6044.jpg

DSC_6047.jpg

DSC_6051.jpg

DSC_6059.jpg

DSC_6063.jpg

DSC_6082.jpg

 

Kommentit (2)
  1. Moi!
    Mua kiinnostais tietää että mitä sä yleensä hamstraat reissuilta kotiin? Onko se jotain esim ruoka-aineita, sisustustarvikkeita tms..? En tiedä olisko tästä koko postauksen aiheeks, mutta kiinnostais tietää useemmin reissaavan näkökulmasta mitä ne tuliaiset/tuomiset mahtais olla! 🙂 on ollut kiva seurata teidän reissua kuluneen kevään ajan!

    1. Moi! Mielenkiintoinen kysymys, mutta kun aloin miettiä, niin ei oikeastaan ole mitään tiettyä juttua. Täältä tulee ostettua usein jotain vaatteita tai meikkejä, mitkä on esimerkiksi halvempia tai niitä ei ole Suomessa. Jostain ostaa taas mausteita ja jostain sisustushommia. Aika vähän tulee kuitenkaan nykyään tuotua kotiin mitään. Ennen oli enemmän sellainen reissulta hamstraaja 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *