CENTRAL PARK

Vietimme eilisen päivän Central Parkissa kävellen ja välillä aina johonkin alas istahtaen. Ilma oli todella kaunis, ja ihmiset olivat kerääntyneet kävelyille, piknikeille, treffeille ja pelailemaan eri pelejä. Näimme myös aiankin viidet kihla-/ hääkuvaukset. Olimme aiemmin käynyt puistossa vain talvella, ja se oli nyt kyllä ihan eri näköinen. Kun ruska saapuu kunnolla tänne, on se varmasti ihan maaginen.

Illalla laitoin ystävällemme viestiä, josko hän haluaisi lähteä syömään kanssamme. Vähän ajan päästä hän seisoikin ulko-ovemme edessä. Jotenkin ihan hullua ja samalla ihanaa että tällainen on mahdollista. Meidän oli tarkoitus mennä tähän kulman taakse yhteen meksikolaiseen ravintolaan nimeltä Barrio Chino, mutta pitkän jonotuksen takia päätimme vaihtaa suunnitelmaa ja testata tien toisella puolella olevan tunnelmallisen Dudley's ravintolan. Se osoittautui ihan nappivalinnaksi ja varmasti tulee käytyä siellä vielä monta kertaa uudestaan. 

Se on ihan mahtavaa, että tässä ihan kodin lähellä on jo näin monta kivaa ruokapaikkaa tai baaria. Nyt tuntuu, että olen vihdoin saanut käännettyä rytmin oikeanlaiseksi, sillä tänään heräsin vasta yhdeksältä. Tänään on tulossa taas kaunis ilma, joten lähdemme ehkä vähän kävelemään Brooklynin puolelle. Kivaa tiistaita!

Kommentit

Miltsi (Ei varmistettu)

Moi! Ensinnäkin kiitos älyttömän inspiroivasta blogista. Oletko ajatellut kirjoittaa postausta käytännön asioista sinne "muuttamisesta"? Kuinka asunto löytyi ja muut käytännön asiat? Olisi myös tosi mielenkiintoista kurkata minkälainen asunto on :) Ihanaa syksyä sinne, Nyc on nyt parhaimmillaan <3

Elisa (Ei varmistettu)

Voi kiitos Miltsi! Hyvä idea, voisin ehdottomasti kirjoittaa sellaisen postauksen :) ja kämppä on tällainen kunnon Nyci-asunto. Boheemi ja sellainen omaan makuun sopivan rähjäinen. Voin ottaa täältäkin vähän kuvia! Ihanaa syksyä sinnekin! <3

A (Ei varmistettu)

You would love Williamsburg they have so many cute little stores and coffee places there :)

Elisa (Ei varmistettu)

We just came from Williamsburg! I LOVED it!! So many cool stores and lovely restaurants :)

Ida (Ei varmistettu)

Ihana postaus! Ja kuvista välittyy tunnelma aidosti, voi kun rupesi tekemään mieli päästä sinne. Nauti täysillä kaikesta, mahtavaa kun uskalsit muuttaa :-)

Elisa (Ei varmistettu)

Kiitos Ida! Kiva kuulla että pidit :) Ja täällä yritetään nauttia tosiaan joka hetkestä <3 ihanaa syksyä!

Nasu (Ei varmistettu)

Me ollaan kanssa lomalla NYCissä ja nähtiin hämärän tultua Central Parkissa pesukarhuja! Ihan huikeeta:P

Elisa (Ei varmistettu)

Eikä!! Hahah, hurjaa :D Nauttikaa Nycistä!!

Kommentoi