CENTRAL PARK

Vietimme eilisen päivän Central Parkissa kävellen ja välillä aina johonkin alas istahtaen. Ilma oli todella kaunis, ja ihmiset olivat kerääntyneet kävelyille, piknikeille, treffeille ja pelailemaan eri pelejä. Näimme myös aiankin viidet kihla-/ hääkuvaukset. Olimme aiemmin käynyt puistossa vain talvella, ja se oli nyt kyllä ihan eri näköinen. Kun ruska saapuu kunnolla tänne, on se varmasti ihan maaginen.

Illalla laitoin ystävällemme viestiä, josko hän haluaisi lähteä syömään kanssamme. Vähän ajan päästä hän seisoikin ulko-ovemme edessä. Jotenkin ihan hullua ja samalla ihanaa että tällainen on mahdollista. Meidän oli tarkoitus mennä tähän kulman taakse yhteen meksikolaiseen ravintolaan nimeltä Barrio Chino, mutta pitkän jonotuksen takia päätimme vaihtaa suunnitelmaa ja testata tien toisella puolella olevan tunnelmallisen Dudley’s ravintolan. Se osoittautui ihan nappivalinnaksi ja varmasti tulee käytyä siellä vielä monta kertaa uudestaan. 

Se on ihan mahtavaa, että tässä ihan kodin lähellä on jo näin monta kivaa ruokapaikkaa tai baaria. Nyt tuntuu, että olen vihdoin saanut käännettyä rytmin oikeanlaiseksi, sillä tänään heräsin vasta yhdeksältä. Tänään on tulossa taas kaunis ilma, joten lähdemme ehkä vähän kävelemään Brooklynin puolelle. Kivaa tiistaita!

Kommentit (8)
  1. Me ollaan kanssa lomalla NYCissä ja nähtiin hämärän tultua Central Parkissa pesukarhuja! Ihan huikeeta:P

    1. Eikä!! Hahah, hurjaa 😀 Nauttikaa Nycistä!!

  2. Ihana postaus! Ja kuvista välittyy tunnelma aidosti, voi kun rupesi tekemään mieli päästä sinne. Nauti täysillä kaikesta, mahtavaa kun uskalsit muuttaa 🙂

    1. Kiitos Ida! Kiva kuulla että pidit 🙂 Ja täällä yritetään nauttia tosiaan joka hetkestä <3 ihanaa syksyä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *