CINDERELLA – TUHKIMON TARINA

Olen ollut aina vähän heikkona kaikenlaisiin muodonmuutoksiin ja uudelleen stailauksiin. Kai niissä on vähän sellaista arkisen tuhkimotarinan fiilistä. Ulkonäkö on usein hämmästyttävän iso osa ihmisen itsevarmuutta. Joskus se, että saat päällesi vaatteet jotka imartelevat sinua ja meikin jolla tuot esiin parhaat puolesi, voi parantaa tätä itsevarmuutta hurjan paljon. Viihdyn itse kotona aina meikittä ja melko kulahtaneissa kotivaatteissa. Sen vastakohtana rakastan ulos lähtiessä laittautua kunnolla. 

Pienenä jo ihastuin ensimmäiseen muuttumisleikkiin, josta kuulin: Tuhkimon tarinaan. Nyt Disney on tehnyt sadusta uuden elokuvaversion,  Cinderella – Tuhkimon tarina, joka saa ensi-iltansa 13.3. MyCosmossa onkin nyt kilpailu, jossa voi voittaa mm. liput ensi-iltanäytökseen. Tarkoituksena on postata itsestään kuva Instagramiin, jossa näkyy 2 selfietä:  arkinen kotiasu ja sen rinnalla juhlallinen, hienompi asukokonaisuus. Oma ”arjesta juhlaan”-look näyttää tältä. Olen aikamoinen vilukissa, joten kotona on melkein aina villasukat ja villatakki päällä. Juhlissa taas tykkään leikitellä erilaisilla tyyleillä. Tässä olen lähdössä kummipojan synttäreille. Olin katsonut edellisenä iltana Sinkkuelämää-elokuvan, jonka inspiroimana päälle valikoitui melko Carriemäinen asu. 

Nyt olisi kuitenkin teidän aika näyttää omat ”arjesta juhlaan” muodonmuutokset. Kisa käydään tosiaan Instagramissa ja kuvaan tulisi laittaa hastagit #tuhkimontarina ja #mycosmo. Kilpailussa palkitaan viisi henkilöä. Kahdeksan kollaasin tehnyttä saa palkinnoksi liput itselleen ja kaverille ”Cinderella- Tuhkimon tarina”- elokuvan ensi-iltaan 12.3.  tai vaihtoehtoisesti Morgan Taylor- kynsilakkasetin ja yllätyspalkinnon. Jaossa on myös yksi pääpalkinto, jonka voittaja saa lippupaketin lisäksi kynsilakkasetin ja yllätyspalkinnon. (Jos elokuvaa ei pääse katsomaan ensi-iltana, voi liput toki käyttää myöhemminkin).

Tässä vielä elokuvan traileri!

 

Kommentit (1)
  1. Siis niin ihana postaus kun olla ja voi. Just tälläsiä mä rakastan. oot huippu kaunis!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *