City Gym

Mainitsinkin jo, että olen alkanut käymään uudella salilla! En käy ohjatuilla tunneilla, joten en halua niistä  maksaa. En myöskään tarvitse lapsiparkkia, autopaikkaa tai ilmaista aamupalaa. Sen sijaan, minulle on tärkeää, että:

  • sali on lähellä kotiani
  • yleinen ilmapiiri on hyvä ja kannustava
  • hyvät aukioloajat (Ma-Pe klo. 05.30-22.00, La-Su klo. 07.30-21.00)
  • ei vuosien sitoutumisaikaa

City gym näyttää ainakin näin alkuun erittäin lupaavalta. Henkilökunta on todella mukavaa ja yleinen ilmapiiri muutenkin mahtava. Hinnatkin ovat erittäin kohtuulliset. Esimerkiksi opiskelijalta, suoravaloituksella maksaessa, 1 kk maksaa 39 €. 
Nautin myös siitä, että tuolla salilla on sellaista Rockymaista "tekemisen meininkiä". Välillä jollain saleilla on keskittymistä häirinnyt, kun jotkut tulevat sinne lukemaan juorulehtiä loitontaja-laitteessa tai "venyttelevät" kaverin kanssa juoruten painonnostopaikalla. 
Heidän sivuiltaan voi lukea inspiroivan tarinan painon pudottamisesta.  "Joka kerta City Gymille on kiva mennä, mikä ikinä fiilis itsellään

mennessä olisikin.
Vastaanotossa työskentelee parhaat mahdolliset tyypit ja aina salille
mennessä fiilis
nousee viimeistään vastaanotossa, jos se tullessa oli huono! Laitteet
ajavat asiansa paremmin
kuin hyvin, vaihtelua treeneihin ja liikkeisiin saa hyvin.

Kaikki City Gymin vakkarit ovat jäätävän hyvää porukkaa! On mahtavaa
vaihtaa kuulumisia tai vaikka
vain moikata tuttuja kasvoja, jos haluaa keskittyä täysillä treeniin."

 Lähde: http://www.citygym.fi/

Erittäin positiivinen meininki! 

Tänään kävin tekemässä aamusalin ennen koulua. Juttelin jo alustavasti omasta kuntosaliohjelmasta. Aina uudella salilla menee vähän aikaa tutustuessa laitteisiin. Muutenkin tuntuu, etten ole käynyt nyt vähään aikaan kunnolla salilla, niin ollut nyt vähän sellaista pyörimistä ja ihmettelemistä. Kyllä se siitä :)

Naureskelin tälle mun vartalolle tänään, kun olen nähnyt niitä "don't skip leg day" kuvia :D itsehän en juuri nyt muuta teekään, kun jalkoja ja pyllyä. No, pikkuhiljaa ehkä saan vähän lihasta sinnekin.

 

 Energistä päivää kaikille! :)

Kommentit

Essi (Ei varmistettu)

Siis täh! Saako jossain salilla aamupalanki? Mitä ihmettä:D Mut toi sun nykyinen sali kuulostaa aika hyvältä! Itekin ku ei tuu käytyä kun salin puolella nii ei tee mieli maksaa just sitä 50-70e kuukaudessa. Easyfitillä ei oo mitää vuoden sitoutumista ja 30e kuukaudessa. Toki sielä on ne jumpatki. Sopii opiskelijalle kivasti:)

Elisa (Ei varmistettu)

Haha, joo Elixialla sai :D Toihan on tosi edullinen! Ei tosiaan kannata maksaa tuplahintaa ihan turhasta.

Kirsikka (Ei varmistettu)

Onko sun haukka kasunnu! :) Tosi kivalta kuulostaa uusi sali, toivottavasti viihdyt siellä! :)

Elisa (Ei varmistettu)

Haha, en tiedä. Ehkä se kasvaa nyt, kun sitä ei treenaa :D Juu kyllä varsin mukavalta vaikuttaa, varmasti viihdyn! :)

Ronii (Ei varmistettu)

Kävin itseki City Gymillä puoli vuotta, mutta jouduin valitettavasti vaihtaa salia kun muutin kauemmas.. Tykkäsin kyseisestä salista just sen vuoksi kun siellä sai sen fiiliksen, et "täällä nostetaan rautaa!". :-)

Elisa (Ei varmistettu)

Voi harmi! Joo se motivoi tosiaan treenaamaan itsekin kovempaa kun katsoo ympärilleen ja jokapuolella rehkitään ihan kunnolla :D

HerminiCa (Ei varmistettu)

Mulla on ittelläni hyvä soppari fressille :) Plussaa kans siitä eettä fressin saleja on ympäri suomea niin ainakun menee kotikotia, siskoille tai jonnekkin muuhun kaupunkiin muun syyn takia ni pääsee silti ilmasiks reenailemaan fresseille ja kaikille muillekkin K-saleille :)! Tosiaan mulla 25e/kk, 12kk soppari minkä voi jättää esi kesäks jäähylle kuukaudeks jos lähtee reissaa tai jotakin :) Ja siin mukana on infrapunasaunat, pt-tapaaminen velotukseta 1x vuos ja 2x vuos kehonkoostumusmittailut :)! Pitäiski varailla nyt pt ja kehonkoostumuskäynti tännekki!http://lolimte.blogspot.com

Elisa (Ei varmistettu)

Joo tuosta kehonkoostumusmittauksesta saa kyllä ihan uutta puhtia treenaamiseen. Se on hyvä sellanen "reality check" :D tietää, missä menee.

Anonymous (Ei varmistettu)

Hei miten treenaat pakaroita salilla ja millä laitteilla? Jalat saan muuten hyvin tehtyä mutta pakarat tuntuu aina jäävän vähän vähemmälle, tai toivoisin että tuntuis vähän enemmän ja sais sen pyllyn kasvamaan ;)

Elisa (Ei varmistettu)

Voisin tehdä tästä kokonaisen postauksen, kun tuo pyllyn kasvatus on itselläkin ajankohtainen! :) mutta tähän hätään, ainakin syväkyykyt tuntuu mulla tosi hyvin pakaroissa. Teen pienemmällä painolla n.20 kg tangon kanssa ja smith-laitteessa vähän isommilla.Mutta teen lähiaikoina tästä kunnon postauksen :)

Anonymous (Ei varmistettu)

Kiitos jo näistä, postausta odotellessa! :)

Nanna (Ei varmistettu)

Hei, ihana blogi sinulla :) olisin kysynyt vatsastasi. :D millainen oli lähtötilanteesi, kun aloit sitä treenamaan? Onko sinulla aina ollut ns. littana vatsa ja "hoikat geenit" vai jouduitko tekemään töitä lihasten eteen? Toki ymmärrän, että jokainen joutuu töitä tekemään, mutta erilaisista ruumiinrakenteista johtuen uskon, että se tulee toisille helpommin :) itse olen aika hoikka ja pitkäraajainen (170cm / 64kg) ja vatsa on "ongelmakohtani" :) hoikat kädet ja jalat luovat mukavan illuusion, mutta olisi kiva joskus pitää tiukkojakin paitoja pää pystyssä :)

Elisa (Ei varmistettu)

Hei Nanna! Tässä postauksessa on vähän historiaani ja vanhoja kuvis myös http://startlivingyourbestlife.blogspot.fi/2012/10/eraanlainen-selvityty... vatsa on ollut aina sellainen minulla, että siihen kerääntyy heti ensimmäiseksi kaikki kilot. Tein tuossa kesällä itselleni sellaisen haasteen "100 vatsaa päivässä". Ei se tosin ihan aina toteutunut, mutta tuloksia alkoi nähdä yllättävän nopeasti. Ala ihmeessä vaan treenaamaan sitä vatsaa vaikka ihan perus vatsalihasliikkeillä. Tuolta "treenaus" tunnisteista löytyy pari vatsalihaspostausta. Kyllä se pikkuhiljaa kiristyy se keskivartalokin. Kesään mennessä voit huoletta pitää niitä tiukkojakin paitoja!;)

Annie (Ei varmistettu)

Haha hienoo että jollain muullakin on tää ongelma! Pyllypostausta venaillessa ;D

Elisa (Ei varmistettu)

Haha kyllä! :D I like big butts and i cannot liee.. Ensi viikolla viimeistään tulossa! ;)

Erika (Ei varmistettu)

Mäki kävin ennen Elixialla, kunnes muutin Turusta Espooseen opiskelemaan ja nyt käyn Otaniemen Unisportilla opiskelijahintaan 92e/VUOSI :D Elixiastahan maksoin melkeen saman verran kuukaudessa...

Elisa (Ei varmistettu)

Tuo unisport on kyllä tosi hyvä kaikille yliopisto-opsikelijoille! Katsoin jossain vaiheessa itsekin sitä, kun tässä mun lähellä on yksi unisport, mutta ammattikorkeakoululaisille hinta oli paljon kovempi. :)

Iina-Maria (Ei varmistettu)

Toi sali kuulostaa tosi hyvältä! Kun itselläni loppuu vuoden sopimus SATSilla, vois vaihtaa johonkin tollaselle "kunnon salille". Itsekään ei oikeestaan tarvi noita ryhmäliikuntoja enkä mitään muita turhuuksia :-D Ja opiskelijaystävällisempi hintakin houkuttelisi, vaikkei tämänhetkinen 52e/kk tunnu mitenkään älyttömän pahalta.Hihii, pakko myöntää, että vähän toi sun kuva muistuttaa juuri niitä Don't skip leg day kuvia :-D Aika pikkuset kapoiset jalat omistat! Mutta kiva nähdä muutaman kuukauden päästä miten oot saanut kehitettyä niitä. :-) Eli kehityskuvia ehdottomasti!

Elisa (Ei varmistettu)

City gymille vaan! :) ja haha joo, toivotaan että kesään mennessä on viimeistään koivet kunnossa :D

Jenna (Ei varmistettu)

Vitsi mikä hauis:-D Nice work!!

Elisa (Ei varmistettu)

Haha, thanks! :D

Kommentoi