City Gym

Mainitsinkin jo, että olen alkanut käymään uudella salilla! En käy ohjatuilla tunneilla, joten en halua niistä  maksaa. En myöskään tarvitse lapsiparkkia, autopaikkaa tai ilmaista aamupalaa. Sen sijaan, minulle on tärkeää, että:

  • sali on lähellä kotiani
  • yleinen ilmapiiri on hyvä ja kannustava
  • hyvät aukioloajat (Ma-Pe klo. 05.30-22.00, La-Su klo. 07.30-21.00)
  • ei vuosien sitoutumisaikaa

City gym näyttää ainakin näin alkuun erittäin lupaavalta. Henkilökunta on todella mukavaa ja yleinen ilmapiiri muutenkin mahtava. Hinnatkin ovat erittäin kohtuulliset. Esimerkiksi opiskelijalta, suoravaloituksella maksaessa, 1 kk maksaa 39 €. 
Nautin myös siitä, että tuolla salilla on sellaista Rockymaista ”tekemisen meininkiä”. Välillä jollain saleilla on keskittymistä häirinnyt, kun jotkut tulevat sinne lukemaan juorulehtiä loitontaja-laitteessa tai ”venyttelevät” kaverin kanssa juoruten painonnostopaikalla. 
Heidän sivuiltaan voi lukea inspiroivan tarinan painon pudottamisesta.  Joka kerta City Gymille on kiva mennä, mikä ikinä fiilis itsellään

mennessä olisikin.
Vastaanotossa työskentelee parhaat mahdolliset tyypit ja aina salille
mennessä fiilis
nousee viimeistään vastaanotossa, jos se tullessa oli huono! Laitteet
ajavat asiansa paremmin
kuin hyvin, vaihtelua treeneihin ja liikkeisiin saa hyvin.

Kaikki City Gymin vakkarit ovat jäätävän hyvää porukkaa! On mahtavaa
vaihtaa kuulumisia tai vaikka
vain moikata tuttuja kasvoja, jos haluaa keskittyä täysillä treeniin.”

 Lähde: http://www.citygym.fi/

Erittäin positiivinen meininki! 

Tänään kävin tekemässä aamusalin ennen koulua. Juttelin jo alustavasti omasta kuntosaliohjelmasta. Aina uudella salilla menee vähän aikaa tutustuessa laitteisiin. Muutenkin tuntuu, etten ole käynyt nyt vähään aikaan kunnolla salilla, niin ollut nyt vähän sellaista pyörimistä ja ihmettelemistä. Kyllä se siitä 🙂

Naureskelin tälle mun vartalolle tänään, kun olen nähnyt niitä ”don’t skip leg day” kuvia 😀 itsehän en juuri nyt muuta teekään, kun jalkoja ja pyllyä. No, pikkuhiljaa ehkä saan vähän lihasta sinnekin.

 

 Energistä päivää kaikille! 🙂

Kommentit (21)
  1. Vitsi mikä hauis:-D Nice work!!

    1. Haha, thanks! 😀

  2. Toi sali kuulostaa tosi hyvältä! Kun itselläni loppuu vuoden sopimus SATSilla, vois vaihtaa johonkin tollaselle ”kunnon salille”. Itsekään ei oikeestaan tarvi noita ryhmäliikuntoja enkä mitään muita turhuuksia 😀 Ja opiskelijaystävällisempi hintakin houkuttelisi, vaikkei tämänhetkinen 52e/kk tunnu mitenkään älyttömän pahalta.Hihii, pakko myöntää, että vähän toi sun kuva muistuttaa juuri niitä Don’t skip leg day kuvia 😀 Aika pikkuset kapoiset jalat omistat! Mutta kiva nähdä muutaman kuukauden päästä miten oot saanut kehitettyä niitä. 🙂 Eli kehityskuvia ehdottomasti!

    1. City gymille vaan! 🙂 ja haha joo, toivotaan että kesään mennessä on viimeistään koivet kunnossa 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *