COOLEST PLACE

Cathedral de León, on pienen ja sympaattisen Leónin suurimpia nähtävyyksiä, enkä ihmettele lainkaan miksi. Se on harvoja paikkoja, jossa otetut kuvat näyttävät yhtä upeilta kuin paikka itsekin. Katedraali on jo ulkoapäin todella näyttävä, mutta paras paikka on kuitenkin sen katolla. 

Kengät täytyy riisua pois jalasta astellessa valkoiselle katolle, jottei se likaantuisi. Satuimme paikalle niin hyvään aikaan, ettei siellä juuri silä hetkellä ollut ketään muita. Paljain jaloin lämpimällä katolla tepastellessa olo oli ihan epätodellinen. Sininen taivas, valkoiset kupolit ja kauniit yksityiskohdat tekevät tästä paikasta jokaisen valokuvaajan unelman. 

Jossain vaiheessa saimme katolle seuraa ja olo muuttui vieläkin surrealistisemmaksi, sillä yksi suloinen tyttö tuli kertomaan olevansa blogini lukija. Jos ei leuka ollut aiemmin tipahtanut lattiaan pelkästä arkkitehtuurin ihailusta, nyt se viimeistään kolahti maahan saakka. Ihan huikea kohtaaminen Leonin kattojen yllä. 

Julkaisen myöhemmin vielä asukuvat, nyt oli kuitenkin pakko fiilistellä pelkkää paikkaa. Juttelimme myöhemmin nähtävyyksistä, jotka ovat jääneet erityisellä tavalla mieleemme. Monet olivat melko tavanomaisia, kuten Eiffel-torni, Rockefeller Centerin näköalatasanne ja Kiinan muuri. Näiden lisäksi itselleni tuli mieleen Guanjuato Meksikossa, joka aikoinaan täällä blogissanikin vilahteli. Oli kuitenkin selvää, että kaikille meistä tämä katto jää yhdeksi pysäyttävimmäksi nähtävyydeksi, jossa olemme käyneet. 
 

Kuvat: Minä & Sara / Tickle Your Fancy 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *