COSTA RICA

Huh mikä päivä eilen olikaan. Olin jotenkin kuvitellut matkustamisen paljon helpommaksi nakiksi, mitä se olikaan. Ensin lentomme oli pari tuntia myöhässä, jonka vietimme istuen koneessa odotellen. Siitä syystä myöhästyimme aiemmasta bussista ja odottelimme pari tuntia uutta bussiasemalla. Lopppujen lopuksi vielä bussimatkakin kesti 6 tuntia, ja kun pääsimme vihdoin kymmenen aikaan illalla määränpäähän, piti vielä etsiä majapaikka. Kun olimme vihdoin saaneet yöpaikan hostellista ja takana oli 18 tuntia matkustusta 2 tunnin yöunilla, oli aika levoton meininki. 

Kuitenkin yhden nukutun yön jälkeen olo on erittäin hyvä. Costa Rica vaikuttaa ensituntumalta oikein hyvältä. Tällä hetkellä olemme täällä ihan Panaman rajalla Puerto Viejo de Talamanca nimisessä paikassa. Illalla oli niin pimeää, ettemme ole vielä nähneet tästä juuri mitään. Ihanan vehreää kuitenkin näyttäisi olevan ja aamulla heräsin suoraan kasvoille paistavaan auringonporotukseen ja lintujen lauluun. Mitäpä sitä muuta kaipaisikaan. 

En malta odottaa, että pääsen kamerani kanssa tuonne tutkimusretkelle. Nyt kuitenkin jotain aamupalaa! Tässä muutamat kuvat eiliseltä matkalta.

 


Kommentit (2)
  1. Oi, tuli suuri ikävä sinne! Vietin viime syksyn väliamerikassa, ja juuri Puerto Viejon eteläpuolella olin vapaaehtoistöissä pienellä farmilla. Nauttikaa! Ja laita paljon kuvia.♡

    1. Oii! Ihan mahtavaa on varmasti ollut. Laitan! <3 🙂 Kiitos!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *