CPH moments

DSC_9934.jpg

Oli ihan mielettömän ihana reissu ja nyt on hurjan kiitollinen olo, mutta takki tyhjä. Kävimme eilen vielä ystäväni kanssa katsomassa Mario Testinon näyttelyn, kun osa porukasta oli lähtenyt takaisin Suomeen. Se oli yksi parhaista, mitä olen nähnyt. Viimeisessä kerroksessa oli video taiteilijasta ja sen ja kuvien yhdistelmä sai meidät kummatkin kyyneliin. On aina hurjan inspiroivaa nähdä kun joku puhuu jostain, johon suhtautuu niin intohimoisesti. 

Näyttely jätti niin inspiroituneen olon että loppupäivä höpöteltiinkin ihan kaikesta maan ja taivaan väliltä. Haahuilimme köpiksen helteisiä katuja kuin omassa maailmassamme ja lopulta päädyimme uimarannalle makoilemaan pariksi tunniksi. Ennen lentoa nukahdin ystäväni lattialle, sillä olimme jutelleet niin intensiivisesti koko päivän. 

  Testino puhui videolla siitä, kuinka olet voinut tehdä kaikkesi saadaksesi aikaan täydellisen kuvan ja lopputuloksena on pinnallisin puolin todella hyvä kuva. Kuitenkin siitä puuttuu se jokin, joka tekee kuvasta ainutlaatuisen, eli tunne. Hän kertoi esimerkkinä sen, kun oli kuvaamassa Prinssi Williamia ja Kate Middletonia. Valot oli säädetty oikealla tavalla, heillä oli tarkkaan mietyt asut päällä ja kuvaustilanne oli hyvin organisoitu. Kuvasta tuli hyvä, muttei täydellinen. Kuvaussession jälkeen he vaihtoivat vaatteet ja rentoutuivat silminnähden. Tällöin Testino nappasi nopeasti yhden kuvan, josta lopulta tuli miljoona kertaa parempi kuin alkuperäisestä. Täältä voitte nähdä kummatkin kuvat. 

  Parhaat kuvat eivät ole välttämättä teknisesti laadukkaimpia, vaan niitä joissa on eniten tunnetta. Pohdimme jälkikäteen tätä aihetta paljon ja totesimme että näin on usein muutenkin elämässä. Mietimme sitä, mitkä ovat niitä hetkiä joihin palaamme muistoissa. Ystäväni sanoi, että viime kesän Hampurin reissustamme ei ole jäänyt mieleen nähtävyyksien kiertelyä tai niitä hetkiä joita suunnittelimme etukäteen vaan vahvin muisto on viimeiseltä päivältä, kun makaamme kaikki samassa sängyssä yöpuvut päällä ja nauramme hysteerisesti.

  Sometimes the best moments in life are the simple ones. The ones with the biggest emotion, not the best scenery.  

DSC_9937.jpg

DSC_9923.jpg

DSC_9938.jpg

DSC_9943.jpg

DSC_9945.jpg

DSC_0008.jpg

DSC_0138.jpg

DSC_9966.jpg

IMG_9306.jpg

IMG_9314.jpg

IMG_9321.jpg

 

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

Kommentit (2)
  1. Ihanan näköistä! Ja toi on ihan totta, kuvat sekä aidot tilanteet joissa on aitoja tunteita pelissä, on parhautta 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *