Deittitarinoita

DSC_5501.jpg

Turha varmaan edes mainita, että värifanitus jatkuu! Näin instagramissa kuvan, jossa oranssit housut oli yhdistetty vaaleanlilaan neuleeseen. Yhdistelmä, jota en ikimaailmassa olisi osannut pukea päälleni ennen tätä kuvaa. Se näytti kuitenkin niin freshiltä kokonaisuudelta, että oli pakko kaivaa omastakin vaatekaapista mahdollisimman lähellä olevat vaihtoehdot. 

Tämän viikon podijakso on vähän kevyempi ja huumoripainoitteisempi kuin edeltäjänsä. Puhumme nimittäin miestyypeistämme, epäonnistuneimmista deittikokemuksistamme (jotka muuten olivat kaikki todella jäätäviä :D) ja vähän myös niistä jutuista, mitä kumppanissamme arvostamme. Kuvittelin ennen tätä jaksoa, että minulla ei ole kyllä mitään tarinoita tällä saralla, mutta kummasti niitä sitten löytyikin viinilasillisen jälkeen. Jakso löytyy tuttuun tapaan täältä.

Olemme muuten saaneet kommentteja siitä, että jaksot pysähtelevät silloin kun niitä kuunnellaan Safarilla. Ongelmaa yritetään korjata, mutta tällä hetkellä näyttää että kyse on oman koneen asetuksista, joihin pitäisi sallia jokin autoplay- ominaisuus. Muilla selaimilla pitäisi toimia ja myös Suplan sovelluksella. Kuulemma myös minun ja Saran ääniä on vaikea erottaa toisistaan (jopa oman äitini mielestä :D), joten pyrimme seuraavissa jaksoissa puhuttelemaan toisiamme enemmän nimillä. 

Nyt alkaakin vähän pidempi viikonloppu, kun saamme juhlia vappua vielä tiistaina! Jotenkin tähän aikaan vuodesta on aina todella hyvä fiilis, kun tietää että koko kesä on vielä edessä. Vappu on tänä vuonna täynnä mukavaa ohjelmaa, ja kaiken kukkuraksi saan yhden parhaista ystävistäni Nycistä tänne Suomeen, joka on aina NIIIIN KIVAA! Tuntuu vähän kun olisi kaukosuhteessa jonkun kanssa, kun ollaan niin paljon yhteydessä vaan viestien ja facetimen kanssa. Sen takia osaa arvostaa sitä yhteistä face-to-face aikaa ihan eri tavalla. 

Minkälaisia viikonloppu- ja vappusuunnitelmia teillä on? 🙂

samsoesamsoe.jpg

DSC_5411.jpg

DSC_5402 copy.jpgDSC_5508.jpg

bikbok.jpg

Knit – Bikbok, Pants – Samsøe samsøe, Bag – Furla (zalando), Shoes – New Balance, Sunnies – Karl Lagerfeld

Pictures: Sara Vanninen

Kommentit (6)
 1. Moikka!
  Minullakin on ollut vaikeuksia erottaa sinun ja Saran äänet toisistaan, joka vähän hankaloittaa kuuntelemista kun ei hahmota kuka puhuu!

  1. Joo ymmärrän hyvin! Yritetään jatkossa puhua nimillä enemmän 🙂 kivempi seurata kun tietää kuka on äänessä!

 2. Hei Elisa!:) en ole koskaan mikään kommentoija vaan enemmänkin hiljanen, mutta säännöllinen lukija. Oon seurannu sun blogia aivan alusta asti ja myös Saran ja Mariannan blogia seurannut pitkään, olette kaikki todella inspiroivia ja mahtavia persoonia. Tänään kuuntelin useamman teidän podcastia peräkkäin ja tuli jotenkin niiiin hyvä fiilis teidän jutusteluista, että halusin sanoa sen teille ihan ääneen!

  Teistä huokuu hyvä positiivinen viba, maanläheisyys ja sellasia rennon lähestyttäviä persoonia!
  Arvostan teissä sitä, että vaikka aiheet on diipit ja mielipiteet välillä todella eriäviä, osaatte keskustella hyvässä hengessä ja se että arvostatte toistenne mielipiteitä ettekä arvostele yleisestikkään, on todella ihannoitavaa. Koen, että vaikka itse uskoo ja on vankasti jotain mieltä, niin parhaat keskustelut on juuri ne missä ollaan eri mieltä asioista, koska ne avaa uusia ajattelutapoja, näkemyksiä ja ymmärrystä.

  Aivan mahtavaa siis että teette näitä podcasteja, innolla odotan lisää! <3 Olisi myös kiinnostavaa kuulla mitä mieltä ootte ekologisuudesta/kuluttamisesta:)

  Ihanaa kevättä teille kaikille!! 🙂

  1. Ai että miten hyvälle tuulelle tulin tästä kommentista! Kiitos hurjan paljon kun kerroit <3 ja ollaan mietitty tuota ekologisuutta aiheeksi, joten ehkäpä siitä on tulossa tulevaisuudessa jakso. Kiva kun kuuntelet!:)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *